ZAPEČENA SARMA: Red kupusa, red mesa i eto savršenog ručka
29. 03. 2025. u 08:30
Ako vas mrzi da je klasično napravite, ovo je brži, a jednako ukusan način.
Povezane vesti

SARMICE OD BLITVE: Zdrave, lake za pripremu i idealne za letnje dane (VIDEO)
Danas sa vama delimo ukusnu i laganu ideju za ručak – sarmice od blitve.
30. 06. 2025. u 09:00

MEKSIČKE LAZANJE: Bogato i izdašno jelo savršenog ukusa
Meksičke lazanje sa kukuruzom su najbolji recept za lazanje.
23. 04. 2025. u 16:00

DEKORATIVNO I UKUSNO: Rolat od mesa sa jajima, ni najveći gurmani mu neće odoleti
Ukusan, sočan i dekorativan — ovaj rolat je pravi hit na trpezi, posebno posle Uskrsa i "gomile" skuvanih jaja.
22. 04. 2025. u 11:30

IDEALAN PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Punjene tikvice, jelo kome neće odoleti ni najveći izbirljivci
Preukusan obrok koji će oduševiti sve ljubitelje tikvica.
17. 04. 2025. u 08:30

POHOVANI ROLAT OD MLEVENOG MESA: Ukusan obrok kojem nećete odoleti
Naš predlog za današnji ručak.
11. 04. 2025. u 16:00
Najnovije iz rubrike

SAVRŠENA ZDRAVA POSLASTICA: Brze mini palačinke
DANAS sa vama delimo ideju za brzi i zdraviji doručak – mini palačinke sa pahuljicama.
04. 07. 2025. u 19:00

POTPUNO DRUGAČIJE OD "OBIČNIH": Sarmice od mladog kupusa
ODLIČAN su izbor za letnje dane jer nisu teške za varenje a lako se i brzo prave.
04. 07. 2025. u 16:00

BRUSKETE OD AVOKADA: Ukusni kanapei za sve prilike
TRAŽITE idealan grickalicu koja je jednostavna, osvežavajuća i puna ukusa? Bruskete od avokada su baš to – zdravi, kremasti i laki za pripremu, odlični za žurke, porodične ručkove ili kao laka užina. Uz samo nekoliko sastojaka, imate kanape koji će svima privući pažnju i okusiti svaku priliku!
04. 07. 2025. u 13:00

IZGLEDA KAO DA STE GA KUPILI U NAJBOLJOJ POSLASTIČARNICI: Osvežavajući letnji kolač
NIKO neće verovati da ste sami napravili ovaj kolač.
04. 07. 2025. u 12:49

NEVEROVATNO SLASNA I UKUSNA: Proja sa čvarcima
ZA sve ljubitelje čvaraka, ovo je prava poslastica, jer kad se nađu u proji dobije se fenomenalan spoj ukusa!
04. 07. 2025. u 10:00
Komentari (0)