PROSTO KAO (ZAPEČENI) PASULJ: Sličan prebrancu, a ukusno jelo kome nećete odoleti
10. 04. 2025. u 13:00
Nalik na prebranac, ali ipak malo modifikovan, ovaj recept garantuje slasno jelo posle kog sasvim sigurno nećete ostati gladni.
Povezane vesti
TAJNA SAVRŠENOG PREBRANCA: Kako da pasulj ostane sočan i kremast čak i trećeg dana nakon pripreme
SVI smo ovo iskusili - pasulj prebranac koji je prvog dana bio kralj trpeze, a već sutradan postao razočaranje. Ali, zamislite da postoji način da ovo omiljeno tradicionalno jelo ostane sočno, kremasto i puno ukusa danima nakon pripreme. Da, moguće je, i tajna ne leži u skupim sastojcima, već u tehnici koju su mnogi zaboravili.
13. 12. 2025. u 13:50
Najnovije iz rubrike
ŠARAN NA POVRĆU IZ RERNE: Predlog za preukusan ručak
Aromatičan i sočan šaran na povrću iz rerne pravi pravi praznik za sve ljubitelje ribe. Lako se priprema, a sveži mirisi povrća i nežno pečena riba čine obrok posebno ukusnim i zdravim.
14. 12. 2025. u 20:44
UKUSNA SALATA SA MALO SASTOJAKA: Specijalitet sa cveklom - Idealan kao deo posne trpeze
SA MALO sastojaka i puno ukusa, ova salata je idealna kao prilog, lagana večera ili deo posne trpeze.
14. 12. 2025. u 18:22
POSNI ROLAT OD GOTOVIH KORA: Jednostavan i brz recept koji ćete obožavati!
DANAS vam donosimo jedan jednostavan, ukusan i veoma praktičan recept – posni rolat od gotovih kora. Idealan je za post, slave, predjelo ili laganu večeru.
14. 12. 2025. u 16:04
RECEPT ZA ZLATNU PITU: Isprobajte tradicionalno jelo sa juga Srbije
OVU pitu sa juga Srbije morate da napravite.
14. 12. 2025. u 13:00
U PALENTU DODAJTE POSEBAN SASTOJAK: Biće savršeno kremasta i ukusna
PALENTA, tradicionalno i jednostavno jelo, može postati prava gurmanska poslastica uz jedan tajni sastojak koji joj daje poseban ukus i miris.
14. 12. 2025. u 12:00
Komentari (0)