BAKALAR IZ RERNE SA ČERIJEM I TIMIJANOM: Lagano mediteransko jelo za svaki dan
Sveži paradajz, mirisni timijan i nežno meso bakalara spajaju se u ovom jednostavnom receptu koji donosi more na vaš sto. Za manje od pola sata dobijate zdrav i ukusan ručak ili večeru.
FOTO: Novosti
Sastojci
- 400 gr fileta bakalara
- 10-ak čeri paradajza
- 5 gr svežeg timijana
- 2 kašike maslinovog ulja
- 2 čena belog luka
- so i biber po ukusu
Priprema
Zagrejte rernu na 200 °C. U pleh stavite čeri paradajz, malo timijana i belog luka. Posolite i pobiberite bakalar, položite ga preko paradajza, pa prekrijte ostatkom sastojaka. Poprskajte maslinovim uljem i pecite 20–25 minuta, dok riba ne postane sočna i lako se lista.
Prijatno!
MINISTARSTVO SPOLjNIH POSLOVA: Iznenađeni smo komentarima Zaharove na račun Srbije i predsednika Vučića
DRŽAVNA sekretarka u Ministarstvu spoljnih poslova (MSP) Republike Srbije Nevena Jovanović oglasila se na društvenoj mreži "X" povodom komentara portparola Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marije Zaharove na račun Srbije i predsednika Republike Aleksandra Vučića, istakavši da oni kao MSP izražavaju iznenađenje povodom istih.
07. 11. 2025. u 14:04
SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
Hrvat čistio bunar - zbog onog što je pronašao, momentalno ZVAO POLICIJU
POLICIJSKA uprava Požeško-slavonske županije u Hrvatskoj imala je dvostruku intervenciju u subotu, nakon što su građani u dva navrata pronašli veću količinu eksplozivnih sredstava.
09. 11. 2025. u 13:28
Komentari (0)