PREDLOG za zdravu i ukusnu užinu : Spremite domaću paštetu od šampinjona i luka
PRIPREMA je jednostavna, i ono što je najvažnije, neće vam trebati puno vremena
Ako su vam dosadile klasične paštete i namazi onda je ova domaća pašteta idealna za vas. Sprema se samo u tri koraka, i neće vam biti potrebno više od deset minuta za pripremu.
Možete je jesti kao namaz ili kao prilog uz ručak.
DOMAĆA PAŠTETA - sastojci koji su potrebni:
beli luk
glavica crvenog luka
200 grama šampinjona
šaka suncokretovih semenki
šaka oraha
kašičica maslinovog ulja
mali soli
biber
Priprema je jednostavna, u tri koraka, i trebaće vam samo 10 minuta.
DOMAĆA PAŠTETA -priprema:
Prodinstati šampinjone i crveni luk na maslinovom ulju dok ne puste vodu, potom ostaviti povrće da se malo ohladi.
Povrće sa ostalim orašastim sastojcima staviti u blender i izmiksirati.
Dobijenu paštetu ostaviti da se malo ohladi.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
VREME je za zdravu i posnu večeru koju ćete obožavati: Napravite domaću paštetu
16. 05. 2023. u 10:00
ŠARENI RAŽNjIĆI: Brz i jednostavan recept - Idealno predjelo i dodatak mesu
15. 05. 2023. u 17:01
ZAHAROVA BRUTALNO ODGOVORILA ANALENI BERBOK: Šta je sa američkim vojnim bazama u Nemačkoj?
ZVANIČNA predstavnica Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova odgovorila je na izjavu nemačke šefice diplomatije Analene Berbok o ruskim bazama u Siriji, podsetivši je na američke vojne baze u Nemačkoj.
03. 01. 2025. u 19:49
BIĆE PUNO SNEGA, ČAK I U BEOGRADU: Meteorolog dao prognozu za praznike, pa otkrio kakvo će biti leto i sve iznenadio
GOST jutarnjeg programa "Novosti" bio je meteorolog Ivan Ristić koji je govorio o tome kakvo nas vreme očekuje posle praznika, ali i tokom leta i cele godine.
03. 01. 2025. u 20:35
KAKO DANAS IZGLEDA TITOV SIN: U penziju otišao kao hrvatski diplomata, živi van očiju javnosti, a ćerka je njegovo najveće bogatstvo (FOTO)
ALEKSANDAR Mišo Broz, sin Josipa Broza Tita, nakon završetka svoje uspešne diplomatske karijere proveo je poslednjih deset godina uglavnom daleko od očiju javnosti.
02. 01. 2025. u 17:07
Komentari (0)