PIKANTNA SALATA KOJA ĆE VAS OBORITI S NOGU! Cvekla sa renom
OSVEŽAVAJUĆI dodatak svakom jelu!
 
                                                                                    Foto Shutterstock
Potrebno:
* cvekla, 3 kg
* voda, 2,5 dl
* šećer, 150 g
* so, 50 g
* sirće, 0,5 l
* rendani ren, 3 kašike
Priprema:
- Cveklu skuvajte, oljuštite i isecite. Prokuvajte vodu, sirće, so i šećer i prelijte preko cvekle. Ostavite da se potpuno ohladi. Dodajte narendani ren i promešajte. Punite tegle. Zatvorite i čuvajte na hladnom. Važno je da zatvarači od tegli budu celi da cvekla ne bi potamnela.
(Super recepti/Žena)
Preporučujemo
 
                    
                    VEČERA GOTOVA OČAS POSLA, UŽIVAJTE U OVOM UKUSU: Brzi mafini s korama za pitu
25. 12. 2023. u 15:00
 
                    
                    KREMASTO I UKUSNO: Svima omiljena zapečena piletina sa testeninom i pavlakom!
23. 12. 2023. u 11:19
 
                    
                    SVE JE ZAVRŠENO, RAKETA "OREŠNIK" STIŽE U OVU ZEMLjU: "Nikome ne pretimo, ovo je odgovor na eskalaciju u regionu"
RUSKI raketni sistem "Orešnik" biće stavljen u borbenu gotovost u Belorusiji u decembru ove godine, saopštila je portparolka predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka, Natalija Ejsmont.
28. 10. 2025. u 19:57
 
                    
                    VUČIĆ O PORUCI IZ AMERIKE I NIS-U: E baš vam hvala, dragi partneri, poruku smo razumeli odavno
PREDSEDNIK Aleksandar Vučić govorio je o pritiscima Sjedinjenih Američkih Država na Srbiju da se u potpunosti eliminiše rusko većinsko vlasništvo u Naftnoj industriji Srbije (NIS).
28. 10. 2025. u 18:18
 
                    
                    "CECIN SINE, ĆUTI I UDARAJ, ZA BOLjE I NISI!" Voditeljka odbrusila Veljku - "Ozbiljan kompleks!"
NAKON što je bokser Veljko Ražnatović pokušao da ismeje performans voditeljke Jovane Jeremić, koji je upriličila tokom proslave njenog rođendana, ona mu je brzo javno uzvratila, u svom stilu.
26. 10. 2025. u 10:48
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)