ZELENI UŽITAK: Recept za osvežavajuću čorbu od tikvica i sočiva
Ukusno zdravlje u svakom zalogaju, jednostavan i hranljiv recept za čorbu koja oduševljava ukusom i bogatstvom sastojaka.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 1 glavica luka
- 1 tikvica
- 1 šolja sočiva
- mnogo svežeg peršuna
- So, biber, ulje
Priprema:
Na malo ulja prodinstajte luk i tikvice, pa dodajte vodu i sočivo. Zatim kuvajte sve oko 15 minuta. Dodajte začine i peršun pa sve usitnite štapnim mikserom. Ako je čorba previše gusta, razblažite je vodom. Poslužite uz par kapi limuna, bibera i malo crvene začinske paprike.
(Stil)
Preporučujemo

"POJEDOH SE ŽIV, IZLUDE ME TO" Vučić o otvaranju auto-puta do Požege: To su već foliranja i glupiranja, krajnji rok do ponedeljka
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je iz Čačka o otvaranju auto-puta do Požege.
03. 07. 2025. u 11:49

"MOGLO BI UMRETI 4.500 LjUDI" Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi
JUŽNA Evropa suočava se sa žestokim toplotnim talasom - temperature prelaze 40 stepeni Celzijusa, a u španskoj pokrajini Uelva izmereno je rekordnih 46 stepeni, što je najviša junska temperatura u istoriji zemlje. Istovremeno, Italija, Grčka, Portugalija i Zapadni Balkan takođe beleže rekordne vrućine, praćene šumskim požarima i ljudskim žrtvama.
01. 07. 2025. u 11:45

TO JE GLAVNI IZVOR PRIHODA: Evo čega Toni nije hteo da se odrekne nakon razvoda od Dragane
DRAGANA je ostala vlasnica televizije i dvorca u Beču.
03. 07. 2025. u 08:04
Komentari (0)