ODLIČAN RECEPT ZA RIBLJU ČORBU: Specijalitet koji ni najveći gurmani ne odbijaju
05. 06. 2024. u 11:00
Ovaj gurmanski specijalitet možete uvek da jedete, a priprema nije komplikovana. Ako ste ljubitelj pikantne hrane, ne sumnjamo da će vas ovaj recept oduševiti.
Povezane vesti
OVAKO ŠPANCI PRIPREMAJU RIBLJU ČORBU: Od dve vrste ribe i morskih plodova, a ne postoji osoba koja će joj odoleti (VIDEO)
Riblja čorba je idealna za vreme posta i praznika. Pravi se lako i brzo, a vrstu ribe možete da birate po ukusu.
06. 01. 2025. u 07:00Novosti online
SPREMITE UKUSNU RIBLJU ČORBU: LJuta, začinjena, ma fantastična!
Recept koji će vas oduševiti.
06. 12. 2024. u 11:00
ČORBA OD OSLIĆA: Pravi se brzo i lako, a savršena je za posne slave
Mnogi se plaše da se upuste u pripremu riblje čorbe, misleći da je previše komplikovano, ali evo kako da brzo i lako napravite čorbu od prženog oslića koju ćete obožavati.
16. 11. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
LAGANA I KREMASTA: Puslica torta, starinska poslastica sa kojom nema greške
Puslica torta se pravi u slojevima, vrlo je dekorativna i topi se u ustima.
13. 01. 2025. u 13:00Novosti online
PIKANTNA SALATA OD PEČENOG KUKURUZA: Tako jednostavna, a neodoljivo ukusna
Ova salata se veoma lako priprema, što čini još veće zadovoljstvo u njenom užitku.
13. 01. 2025. u 11:00Novosti online
NE BACAJTE STARI HLEB: Napravite francuski tost
Oduševite ukućane za doručak ovim ukusnim jelom.
13. 01. 2025. u 09:00Novosti online
DA SUTRA BUDU NA TRPEZI: Vasilice sa medom - Slatko pecivo koje se tradicionalno pravi za Mali Božić
Vasilice su slatko pecivo koji se kod nas služi na Mali Božić.
13. 01. 2025. u 07:00Novosti online
KOLIKO KVASCA IDE NA KILOGRAM BRAŠNA: Da vam svako testo savršeno naraste
Mnoge žene, posebno one koje nemaju puno iskustva u kuhinji muči pitanje koliko je potrebno staviti kvasca u testo kada želimo nešto da napravimo.
12. 01. 2025. u 15:00Novosti online
Komentari (0)