ZA današnji ručak predlažemo vam potaž od tikvica i piletine. Osim što je zdrav, veoma se brzo i lako sprema.
Povezane vesti
![UŠTIPCI OD TIKVICA: Lagani i vazdušasti, idealni su za doručak ili ručak UŠTIPCI OD TIKVICA: Lagani i vazdušasti, idealni su za doručak ili ručak](/data/images/2023-08-07/383521_ustipci-od-tikvica_kf.jpg?time=1719845233)
UŠTIPCI OD TIKVICA: Lagani i vazdušasti, idealni su za doručak ili ručak
Ovi uštipci mogu da stoje ceo dan i da opet budu sveži i lepi kada ih jedete.
03. 07. 2024. u 07:00
![PITA SA TIKVICAMA: Jednostavna, izdašna i neverovatno ukusna PITA SA TIKVICAMA: Jednostavna, izdašna i neverovatno ukusna](/data/images/2024-06-03/492102_shutterstock-pita-sa-tikvicama_kf.jpg?time=1717427325)
PITA SA TIKVICAMA: Jednostavna, izdašna i neverovatno ukusna
Ovakvu pitu do sada niste jeli, najbolje odmah stavite duplu meru.
03. 06. 2024. u 19:00
![NAJJEDNOSTAVNIJA I UKUSNA SALATA OD TIKVICA: Ukus koji ide uz svako jelo NAJJEDNOSTAVNIJA I UKUSNA SALATA OD TIKVICA: Ukus koji ide uz svako jelo](/data/images/2024-05-24/487202_shutterstock-salata-od-tikvica_kf.jpg?time=1716803989)
NAJJEDNOSTAVNIJA I UKUSNA SALATA OD TIKVICA: Ukus koji ide uz svako jelo
IMA ljudi koji tikvice kao salatu konzumiraju kao samostalan obrok, a oni drugi ih jedu uz krompir, meso, čak i testeninu.
27. 05. 2024. u 11:00
![SATARAŠ SA TIKVICAMA: Isprobajte tradicionalno jelo na malo drugačiji način SATARAŠ SA TIKVICAMA: Isprobajte tradicionalno jelo na malo drugačiji način](/data/images/2024-05-23/486673_sataras-od-tikvica_kf.jpg?time=1716466704)
SATARAŠ SA TIKVICAMA: Isprobajte tradicionalno jelo na malo drugačiji način
SATARAŠ je starinsko jelo koje se pravi od par jeftinih sastojaka.
23. 05. 2024. u 17:30
Najnovije iz rubrike
![AFOGATO: Ledena kafa idealna je za vrele dane, a afogato verziji sa amaretom malo ko će da odoli AFOGATO: Ledena kafa idealna je za vrele dane, a afogato verziji sa amaretom malo ko će da odoli](/data/images/2024-07-08/504974_shutterstock-afogato-kafa_kf.jpg?time=1720469812)
AFOGATO: Ledena kafa idealna je za vrele dane, a afogato verziji sa amaretom malo ko će da odoli
Iako je afogato kafa jednostavna za pripremu, mnogi ne znaju kako da je naprave. Potrebni su vam espreso, sladoled od vanile, amareto.
08. 07. 2024. u 22:16
![PREUKUSAN I IZDAŠAN RUČAK ZA CELU PORODICU: Starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima PREUKUSAN I IZDAŠAN RUČAK ZA CELU PORODICU: Starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima](/data/images/2024-07-08/504783_shutterstock-gulas-od-govedine-i-sampinjona_kf.jpg?time=1720447358)
PREUKUSAN I IZDAŠAN RUČAK ZA CELU PORODICU: Starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima
Jedan od klasičnih recepata za starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima donosi uživanje u mekanom mesu koje se samo razdvaja i odlično se kombinuje sa testeninom.
08. 07. 2024. u 16:00
![OBROK SALATA OD MLADOG KROMPIRA I SLANINE: Nećete moći da joj odolite OBROK SALATA OD MLADOG KROMPIRA I SLANINE: Nećete moći da joj odolite](/data/images/2024-07-08/504722_shutterstock-krompir-salata-sa-slaninom_kf.jpg?time=1720445342)
OBROK SALATA OD MLADOG KROMPIRA I SLANINE: Nećete moći da joj odolite
Obrok salata od mladog krompira i slanine se servira topla, uz dodatak maslinovog ulja i majoneza.
08. 07. 2024. u 15:00
![BAKLAVA SA ORASIMA I BADEMIMA: Recept za tradicionalnu poslasticu koju svi obožavaju BAKLAVA SA ORASIMA I BADEMIMA: Recept za tradicionalnu poslasticu koju svi obožavaju](/data/images/2024-03-05/459465_shutterstock-2259750617_kf.jpg?time=1720441726)
BAKLAVA SA ORASIMA I BADEMIMA: Recept za tradicionalnu poslasticu koju svi obožavaju
Sočna, slatka, neodoljiva baklava sa orasima i bademima.
08. 07. 2024. u 14:00
![TRIK KOJI UVEK UPALI: Ispržite pirinač poput profesionalca TRIK KOJI UVEK UPALI: Ispržite pirinač poput profesionalca](/data/images/2024-06-12/495660_shutterstock-2429570301_kf.jpg?time=1720438239)
TRIK KOJI UVEK "UPALI": Ispržite pirinač poput profesionalca
Jedna od najvažnijih stvari kod prženja pirinča je to da ga pre termičke obrade dobro operete tekućom, hladnom vodom, da biste sa njega uklonili skrob koji ga čini „lepljivim“.
08. 07. 2024. u 13:00
Komentari (0)