PIKANTNA SALATA SA TELETINOM I POVRĆEM: Idealan ručak kada su napolju vrućine
Obrok salate se brzo prave, a možete da koristite sastojke po želji, pa ih zato svi vole. Mi vam danas donosimo jednostavan recept za letnju salatu sa povrćem i mesom koja se lako pravi, a najviše će joj se oduševiti ljubitelji pikantnog ukusa.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 400 g teletine
- 4 mala krastavca
- 1 paprika
- 1 crni luk
- 3 kašike soja sosa
- 3 kašike jabukovog sirćeta
- 1 ljuta papričica
- 1 kašičica seckanog korijandera
- 4 čena belog luka
- 1 kašičica šećera
- 4 kašike ulja
Priprema:
Operite krastavac i isecite na deblje trake. Posolite i promešajte. Meso kuvajte dok ne omekša. Zatim u posudi sa krastavcima dodajte seckanu teletinu, papriku, crni luk i seckani korijander. Sve lepo promešajte, pa sipajte sojin sos, jabukovo sirće, seckanu ljutu papričicu, mleveni beli luk, ulje i šećer. Sve lepo promešajte i služite.
(stvarukusa/mondo)
Preporučujemo

SALATA SA GAMBORIMA I MANGOM: Fantastična salata koja će vas oduševiti ukusom
05. 07. 2024. u 07:17

CEZAR SALATA: Lagani letnji ručak idealan je izbor za tople dane
08. 07. 2024. u 10:00

"POJEDOH SE ŽIV, IZLUDE ME TO" Vučić o otvaranju auto-puta do Požege: To su već foliranja i glupiranja, krajnji rok do ponedeljka
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je iz Čačka o otvaranju auto-puta do Požege.
03. 07. 2025. u 11:49

"MOGLO BI UMRETI 4.500 LjUDI" Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi
JUŽNA Evropa suočava se sa žestokim toplotnim talasom - temperature prelaze 40 stepeni Celzijusa, a u španskoj pokrajini Uelva izmereno je rekordnih 46 stepeni, što je najviša junska temperatura u istoriji zemlje. Istovremeno, Italija, Grčka, Portugalija i Zapadni Balkan takođe beleže rekordne vrućine, praćene šumskim požarima i ljudskim žrtvama.
01. 07. 2025. u 11:45

NEMA KAMERA, RADARA, NI POLICIJE: U Srbiji uveden NOV NAČIN merenja brzine - kazne stižu na kućnu adresu
SISTEM koji funcioniše potpuno automatski.
03. 07. 2025. u 19:09
Komentari (0)