PIKANTNA SALATA SA TELETINOM I POVRĆEM: Idealan ručak kada su napolju vrućine
Obrok salate se brzo prave, a možete da koristite sastojke po želji, pa ih zato svi vole. Mi vam danas donosimo jednostavan recept za letnju salatu sa povrćem i mesom koja se lako pravi, a najviše će joj se oduševiti ljubitelji pikantnog ukusa.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 400 g teletine
- 4 mala krastavca
- 1 paprika
- 1 crni luk
- 3 kašike soja sosa
- 3 kašike jabukovog sirćeta
- 1 ljuta papričica
- 1 kašičica seckanog korijandera
- 4 čena belog luka
- 1 kašičica šećera
- 4 kašike ulja
Priprema:
Operite krastavac i isecite na deblje trake. Posolite i promešajte. Meso kuvajte dok ne omekša. Zatim u posudi sa krastavcima dodajte seckanu teletinu, papriku, crni luk i seckani korijander. Sve lepo promešajte, pa sipajte sojin sos, jabukovo sirće, seckanu ljutu papričicu, mleveni beli luk, ulje i šećer. Sve lepo promešajte i služite.
(stvarukusa/mondo)
Preporučujemo

SALATA SA GAMBORIMA I MANGOM: Fantastična salata koja će vas oduševiti ukusom
05. 07. 2024. u 07:17

CEZAR SALATA: Lagani letnji ručak idealan je izbor za tople dane
08. 07. 2024. u 10:00

"NA STOLU SU RATNI PREDLOZI, BRISEL HOĆE RAT!" Orban se hitno javio iz Kopenhagena
MAĐARSKI premijer Viktor Orban naveo je iz Kopenhagena, gde učestvuje na samitu Evropske političke zajednice, da je situacija ozbiljna i da se na stolu nalaze, "otvoreni, ratno orijentisani predlozi".
02. 10. 2025. u 08:59

(MAPE) OVAKO ĆE SE KRETATI NEVREME U SRBIJI: Pogledajte iz časa u čas, stižu sneg i kiša (FOTO)
POGLEDAJTE kako će se ledeni oblak kretati nad Srbijom i koje krajeve kad pogađa nevreme. Danas i sutra oblačno sa kišom i hladno, osim na severozapadu Vojvodine gde će se zadržati suvo vreme, najavio je RHMZ.
02. 10. 2025. u 10:47

VEDRANA OGORČENA: "Pilić je bio hrišćanin! Sramota za Split, samo mrtav Pilić može biti - veliki Pilić"
HRVATSKI teniski as Nikola Pilić preminuo je u 87. godini života u Rijeci, a sahranjen je proteklog vikenda u Opatiji, gradu u kojem je proveo poslednje dane života.
02. 10. 2025. u 07:20
Komentari (0)