Napravite jednostavnu večeru od paradajza i sira. Sve je gotovo za manje od pola sata. Ako želite jelo na brzinu koje se sprema od svega par sastojaka, naš je predlog da probate prženi paradajz sa sirom koji će vas sigurno oduševiti. Za pripremu ovog jela potrebno je manje od pola sata, a možete da služite i kao predjelo ako imate neku proslavu.
Čorba je jedno od onih jela koje podseća na dom, porodicu i toplinu. Prokelj, šargarepa i mladi krompir daju svežinu i punoću ukusa, a lagano kuvana govedina obezbeđuje sitost i snagu. Ova čorba nije samo obrok, već i pravi zagrljaj u tanjiru.
Jelo koje se lako priprema, a pruža puno ukusa i sitosti. Kombinacija mlevenog mesa, kupusa, pirinča i paradajza čini ovu čorbu idealnom za hladne dane, ali dovoljno laganom da prija u svako doba godine.
Mek, mirisan i sasvim jesenji — ovaj kolač od pečene bundeve sa late kremom i blagom aromom začina idealan je za vikend popodne ili praznični sto. Pravi se od jednostavnih sastojaka , a rezultat je potpuno domaći užitak.
Kada nemate mnogo vremena, a želite da pojedete nešto što će vas zasititi i ujedno hraniti, ova čorba je idealan izbor. Lako se priprema, a svaki zalogaj puca od ukusa i hranljivosti.
Kažu da se dan poznaje po jutru, a doručak je obrok koji može da odredi ton celog dana. Ako tražiš nešto što je i brzo i zdravo, a pritom izgleda kao da je servirano u modernom restoranu, kombinacija kajgane i avokada na integralnom hlebu pravi je izbor. Savršen balans proteina, vlakana i zdravih masti daje energiju, a istovremeno održava sitost.
Komentari (0)