IZDAŠNA OBROK SALATA GOTOVA ZA 10 MINUTA: Veoma je zasitna i ukusna
Donosimo vam najbolji recept za obrok salatu Crveno more koja se pravi za manje od 10 minuta.

Foto: Printscreen Youtube/ Kuhinja Valentina Mašković
Sastojci:
- 2-3 paradajza
- 2 crvene paprike
- 250 g tvrdog sira
- 5-6 čena belog luka
- 250 g krabinih štapića (surimi štapići) ili šunke
- 3 kašike majoneza
- 4 kašike kisele pavlake
Priprema:
Izrezati paprike na štapiće i staviti ih u činiju, pa iseči paradajz (kašikom izvući sredinu paradajza pa ga izrezati na štapiće i pomešati sa paprikama). Propržiti beli luk i dodati surimi štapiće pa propržiti dva minuta. Izvatiti štapiće na tanjir i ostaviti da se hladi, a uljem i belim lukom preliti paradajz i paprike, dodati i štapiće i rendani sir. Dodati malo limunovog soka, majonez, pavlaku i začine pa sve lepo promešati.
(Still)
Preporučujemo

RUSKA SALATA U POSNOJ VERZIJI: Ovako napravljena lepša je od mrsne
16. 08. 2024. u 14:00

BRZA SALATA OD ŠAMPINjONA: Pravi se začas, a pojede u trenu, prste da poližete
15. 08. 2024. u 10:43

VITAMINSKA SALATA: Fenomenalna salata koja će dobro doći vašem organizmu
06. 08. 2024. u 15:00

"POJEDOH SE ŽIV, IZLUDE ME TO" Vučić o otvaranju auto-puta do Požege: To su već foliranja i glupiranja, krajnji rok do ponedeljka
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je iz Čačka o otvaranju auto-puta do Požege.
03. 07. 2025. u 11:49

"MOGLO BI UMRETI 4.500 LjUDI" Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi
JUŽNA Evropa suočava se sa žestokim toplotnim talasom - temperature prelaze 40 stepeni Celzijusa, a u španskoj pokrajini Uelva izmereno je rekordnih 46 stepeni, što je najviša junska temperatura u istoriji zemlje. Istovremeno, Italija, Grčka, Portugalija i Zapadni Balkan takođe beleže rekordne vrućine, praćene šumskim požarima i ljudskim žrtvama.
01. 07. 2025. u 11:45

NEMA KAMERA, RADARA, NI POLICIJE: U Srbiji uveden NOV NAČIN merenja brzine - kazne stižu na kućnu adresu
SISTEM koji funcioniše potpuno automatski.
03. 07. 2025. u 19:09
Komentari (0)