POSNA RUSKA SALATA: Ovako napravljena lepša je od mrsne

Новости онлине

11. 12. 2024. u 16:00

Ova salata uglavnom je poznatija kao mrsna, ali je jednako ukusna i u posnoj varijanti.

ПОСНА РУСКА САЛАТА: Овако направљена лепша је од мрсне

Foto Printskrin Youtube

Sastojci:

  • 2 srednja krompira, iseckana na kockice
  • 80 g graška
  • 1 mala šargarepa, iseckana na kockice
  • ¼ crnog luka, isečenog na kockice
  • 1 kašičica senfa
  • 2 kašike kiselih krastavaca isečenih na kockice
  • 3 kašike posnog majoneza, pogledajte recept za posni majonez
  • 80 g posnih soja šnicli, isečenih na kockice
  • ¼ kašičice soli
  • ½ kašičice mlevenog crnog bibera

Priprema:

Za ovu salatu krompir isecite na kockice, pa ubacite u lonac sa grašakom i šargarepom i skuvajte dok ne omekšaju, oko 5 minuta. Izvadite iz lonca i procedite.

U međuvremenu napravite posni majonez ako ga sami pravite. Sojine šnicle pripremite prema upustvu, tako što ćete da ih natopite u toploj vodi i prodinstate sa začinima po želji, a nakon toga ih iseckajte. U činiji pomešajte sve sastojke i uživajte.

(stvarukusa)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

USKORO PADA KLJUČNI GRAD, RUSI NADIRU SA SEVERA, ISTOKA I JUGA: Detaljna analiza ukrajinskih stručnjaka o stanju na frontu