POSNA SALATA SA PROKELJOM: Odlična za sve vrste slavlja, možete je spremiti za Svetog Nikolu kao prilog uz ribu
18. 12. 2024. u 15:00
Ovu zdravu i veoma ukusnu salatu možete servirati kao predjelo ili prilog ribi ili mesu.
Povezane vesti

PATLIDŽAN SALATA SA SVETE GORE: Poznatija kao melidžano salata, je jedan od najukusnijih recepata grčke kuhinje
Plavi paradajz koji se vrlo bojažljivo koristi u srpskom kulinarstvu, u Grčkoj sedi na tronu i sjajan je u njihovoj musaki.
05. 03. 2025. u 13:30Jovana Vasić

RUČAK U DANIMA POSTA: Ćevapi od heljde sa pireom od celera
Kada postite uvek je zanimljivo otkriti nešto novo, a ovi ćevapi će vam se baš dopasti.
31. 03. 2025. u 08:30

NAJBOLJI RECEPT ZA POSNE KROFNE: Kada ih budete probali, nećete verovati da u njima nema ni mleka, ni jaja
Ništa kao domaće krofne. A u vreme posta tu je ovaj recept, koji se ukusom ne razlikuje od mrsnog!
21. 03. 2025. u 11:00

JELO OD RAZNOG POVRĆA: Savršen recept za post na ulju
Prilog od raznog povrća je idealan, jer možete da prilagođavate i dodajete povrće po svojoj želji.
17. 03. 2025. u 08:30

POSNI GULAŠ OD ŠAMPINJONA: Ručak za koji treba malo vremena, a toliko je ukusan da meso nije ni potrebno (VIDEO)
Kad dođe vreme posta, često smo u dilemi šta da spremimo, a da nije jedno te isto. Tako da je posni gulaš pravi i pun pogodak.
16. 03. 2025. u 09:00
Najnovije iz rubrike

LAK ZA NAPRAVITI, A BOŽANSTVENOG UKUSA: Starinski kolač sa medom i orasima
NAJBOLjE služite uz šolju kafe.
19. 05. 2025. u 13:00

GURMANSKE I SAVRŠENE: Pljeskavice od spanaća
NEĆETE ni primetiti da nedostaje meso.
19. 05. 2025. u 11:00

ZA JUTRO KOJE SE PAMTI: Sočne knedle sa džemom
Desert iz bakine kuhinje koji se ne odbija!
19. 05. 2025. u 09:00

RECEPT ZA DOMAĆI ZDRAVI HLEB OD ZRNEVLJA BEZ KVASCA: Samo 1 kriška ovog hleba držaće vas sitim ceo dan
Domaći hleb sa zrnevljem je savršen načn.
19. 05. 2025. u 07:00

VAZDUŠAST I MEKAN, A LAKO SE PRAVI: Ovo je najsočniji čokoladni kolač koji ćete ikad probati
SLATKOĆA ovog dezerta savršeno se slaže sa mnogima omiljenim napitkom - kafom.
18. 05. 2025. u 21:07
Komentari (0)