KREMASTA SALATA SA KREKERIMA: Neodoljiva kombinacija ukusa

Новости онлине

17. 04. 2025. u 13:00

Ako volite slojevite i kremaste salate koje se lako pripremaju, ova verzija sa krekerima biće pravo otkriće. Kombinacija hrskavih krekera, tunjevine, aromatičnog luka i kremastog sira sa majonezom čini ovu salatu bogatom i neodoljivom. Idealan je izbor za svečane prilike, ali i kao brzi obrok kada želite nešto ukusno i zasitno.

КРЕМАСТА САЛАТА СА КРЕКЕРИМА: Неодољива комбинација укуса

Foto: Printskrin Youtube

Sastojci:

  • 1 pakovanje krekera
  • 1 konzerva tunjevine
  • 120 g sira
  • 2 čena belog luka
  • 1 glavica luka
  • 1 srednja šargarepa
  • Majonez po ukusu

Priprema:

Konzervu tunjevine izgnječiti viljuškom, dodati majonez i dobro promešati. Luk iseckati na kockice, a šargarepu ispržiti na ulju dok ne omekša. Narendati sir i beli luk, dodati majonez i sve dobro promešati. U odgovarajuću posudu rasporediti salatu u slojevima: prvi sloj krekera, zatim sloj tunjevine, sledeći sloj krekera, pa sloj sira, belog luka i majoneza. Ponoviti slojeve dok ne iskoristite sve sastojke.

Ukrasite salatu ostatkom krekera, pustite da odstoji pre nego što je poslužite.

(stvarukusa)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FOLKER HITNO HOSPITALIZOVAN: Slošilo mu se sinoć na nastupu - još je u bolnici