PROLEĆNA RUSKA SALATA: Idealna za svečani uskršnji ručak
19. 04. 2025. u 14:30
Prolećna ruska salata je laganija od originalne i brže se pravi. Odlična je za uskršnju trpezu.
Povezane vesti

SALATA SA JAJIMA, SIROM I ŠUNKOM: Postaće neizostavni deo svake trpeze kada je budete probali
Salata sa jajima, sirom i šunkom vrlo je aromatična i zasitna, a odlična alternativa ruskoj salati.
27. 04. 2025. u 13:00

SALATA OD JAJA: Odlična kao prilog, a može biti i ukusan obrok
Doručak je najbitniji obrok u danu, pa je zato potrebno uneti što više potrebnih vitamina i minerala. Jaja koja su vam ostala od Vaskrsa možete iskoristiti za više nego ukusnu salatu čiji se recept nalazi u nastavku.
24. 04. 2025. u 13:00

KINESKA SALATA: Ukusna kremsta pikanterija koja je zasitna i preukusna
Kineska salata postaće neizostavni deo svake trpeze kada je budete probali.
22. 04. 2025. u 14:30

KOLIKO DUGO MOGU DA STOJE USKRŠNJA JAJA: Zavisi kako ih čuvate, a jedna stvar na ljusci otkriva da su se pokvarila
Posle Uskrsa uvek ostane dosta hrane, kao i kuvanih jaja.
22. 04. 2025. u 08:30

USKRŠNJA SALATA SA PILETINOM, SIROM I MASLINAMA: Savršena kao predjelo za prazničnu trpezu
Uskršnja salata sa piletinom, sirom i maslinama je savršena za svečanu trpezu i vrlo ukusna.
18. 04. 2025. u 13:00
Najnovije iz rubrike

MANGO ČIZKEJK: Tropska svežina na vašem tanjiru
Ako tražite savršen letnji desert koji spaja kremastu teksturu i osvežavajući ukus, mango čizkejk je pravi izbor. Lagan, aromatičan i vizuelno primamljiv, ovaj kolač donosi dah egzotike u svaku priliku – od svečanih proslava do običnih porodičnih ručkova.
23. 07. 2025. u 19:00

MEK KAO DUŠA, A HRSKAV ODOZGO: Kolač sa jabukama i pavlakom
KOLAČ koji se brzo i lako priprema oduševiće sve ukućane.
23. 07. 2025. u 18:00

OVA ČORBA JE MELEM ZA STOMAK: Bela od krompira
Lagana a zasitna, ova čorba od krompira prijaće vam i ukoliko imate problema sa varenjem, zbog kombinacije kuvanog krompira i kima.
23. 07. 2025. u 17:21

ČORBA OD "CVETNOG" POVRĆA: Sa brokolijem i karfiolom
Kad se udruže dve glavice, karfiola i brokolija, nastane ova prelepa čorba prepuna njihovih "cvetića", sa dodatnim šmekom parmezana.
23. 07. 2025. u 16:37

RECEPT KOJI SVI TRAŽE: Domaća tiramisu čokolada
DESERT koji se pravi lako, a nestaje brže nego što ste ga izvadili iz kalupa.
23. 07. 2025. u 11:58
Komentari (0)