NEODOLJIVI STARINSKI KOLAČ: Medeno srce bez mleka i jaja
01. 12. 2023. u 08:00
Posna verzija je preukusna, medeno srce svi obožavaju.
Najnovije iz rubrike
U PALENTU DODAJTE POSEBAN SASTOJAK: Biće savršeno kremasta i ukusna
PALENTA, tradicionalno i jednostavno jelo, može postati prava gurmanska poslastica uz jedan tajni sastojak koji joj daje poseban ukus i miris.
14. 12. 2025. u 12:00
PASULJ KOJI GOVORI 10 JEZIKA: Isprobajte tradicionalni recept sa kojim ne možete pogrešiti (VIDEO)
PONOSNO se vraćamo jelu koje nas je othranilo!
13. 12. 2025. u 16:00
TAJNA SAVRŠENOG PREBRANCA: Kako da pasulj ostane sočan i kremast čak i trećeg dana nakon pripreme
SVI smo ovo iskusili - pasulj prebranac koji je prvog dana bio kralj trpeze, a već sutradan postao razočaranje. Ali, zamislite da postoji način da ovo omiljeno tradicionalno jelo ostane sočno, kremasto i puno ukusa danima nakon pripreme. Da, moguće je, i tajna ne leži u skupim sastojcima, već u tehnici koju su mnogi zaboravili.
13. 12. 2025. u 13:50
ČAROBNI RECEPT ZA POSNE PUNJENE PAPRIKE: Zaboravićete na meso pri prvom zalogaju! (VIDEO)
OVO je recept za punjene paprike za pamćenje!
12. 12. 2025. u 12:00
POSNE KORPICE SA AJVAROM: Jednostavne i preukusne
Ako tražite ideju za brzo, ukusno i potpuno posno slano predjelo, ove korpice sa ajvarom su savršen izbor. Hrskave, aromatične i pune ukusa, odlično pristaju uz posnu slavsku trpezu, ali i kao lagani doručak ili večera.
12. 12. 2025. u 10:00
Komentari (0)