BOGATA TORTA RUSKA SALATA: Vaš novi omiljeni slatkiš
17. 04. 2024. u 11:00
UŽIVANjE je gotovo zagarantovano. Ispratite recept i napravite slatkiš koji će dobiti posebno mesto na vašoj trpezi...
Povezane vesti
TORTA OPERA: Francuska fantazija slatkih ukusa u spoju sa kafom
Čuvena opera torta nastala je oko 1960. godine, a kreirao ju je poznati francuski šef kuhinje Lenotre.
04. 10. 2024. u 13:00
BELA ROZEN TORTA: Neverovatno kremasta i izdašna poslastica
Bolji način da se zasladite tokom jesenjih dana ne postoji.
03. 10. 2024. u 13:00
NAPRAVITE TORTU GIZELA: Najukusnija poslastica koju svi obožavaju
Osnovna verzija se pravi sa žutim biskvitnim testom i filom sa prženim orasima i sokom i korom od narandže. Uz dodatak još jedne vrste fila, žutog kuvanog fila od jaja i putera sa ukusom narandže, i uz maštovitu dekoraciju, ova torta ni izgledom ni ukusom ne zaostaje za najboljim tortama sa svetske trpeze.
02. 10. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike
KAKO NA NAPRAVITE NOVOGODIŠNJE MAKARONSE: Slatki kolačići koji osvajaju na prvi zalogaj
Makaroni su popularni francuski kolačići, koje vole ljudi širom sveta. Uz malo dekoracije biće savršeni novogodišnji kolači.
25. 12. 2024. u 13:00
PRAZNIČNA SALATA U OBLIKU JELKE: Dekorativno i ukusno, savršen dodatak trpezi za predstojeće praznike (VIDEO)
Na novogodišnjoj trpezi je veoma lepo videti ukusne i dekorativne zalogaje kao što je ovaj koji smo pripremili za vas.
25. 12. 2024. u 11:00
POSNE VANILICE PO BAKINOM RECEPTU: Podjednako ukusne kao i mrsne
Veoma lako se prave, a dok ih budete pekli, zamirisaće cela kuća.
25. 12. 2024. u 09:00Novosti online
NAJBOLJI RECEPT ZA TESTO ZA PICU: Lako se pravi, a još brže jede
Umesto da kupujete testo za picu u prodavnici, možete da napravite domaće kod kuće i ukus će biti fantastičan.
25. 12. 2024. u 07:00Novosti online
RECEPT ZA NAJLEPŠE PRAZNIČNE KEKSIĆE: Ukusniji su od kupovnih, a pripremaju se brzo i lako
Njihova savršena tekstura, miris vanile i maslaca, kao i mogućnost ukrašavanja po želji, oduševiće i vas i vaše goste.
24. 12. 2024. u 15:00
Komentari (0)