KILER TORTA: Neodoljiva poslastica, za sve prilike
18. 10. 2024. u 09:00
Čarobna poslastica koja osvaja od prvog zalogaja, za sve važne događaje.
Povezane vesti

TORTA PTIČJE MLEKO: Troslojna rapsodija savršenog ukusa (VIDEO)
Kada je jednom probate, pravićete je stalno.
20. 04. 2025. u 16:00

HILANDARSKA TORTA: Kraljica čokoladnih poslastica sa Svete Gore, kremasta i preukusna
Recept je veoma star, a dobvija se poslastica koja se ne odbija.
10. 04. 2025. u 10:00

BARON TORTA: Predivna čokoladna poslastica, kojoj posebnu notu daje fil od malina
Upravo taj ukus je nešto što baron tortu izdvaja u moru drugih, ukusnih, kremastih i savršenih. Za njenu pripremu je potrebno malo više truda i umeća, ali rezultat je takav da vam neće biti žao što ste uložili vreme i novac.
03. 04. 2025. u 13:00

RECEPT ZA "ANĐEOSKU KOSU": Novi gastronomski hit koji je zamenio Dubai čokoladu
Dubai čokolada je doživela globalni uspeh, ali nakon nje, svet poslastičarstva dobio je još jedan neobičan i luksuzan hit.
28. 03. 2025. u 11:30
Najnovije iz rubrike

POTPUNO DRUGAČIJE OD "OBIČNIH": Sarmice od mladog kupusa
ODLIČAN su izbor za letnje dane jer nisu teške za varenje a lako se i brzo prave.
04. 07. 2025. u 16:00

BRUSKETE OD AVOKADA: Ukusni kanapei za sve prilike
TRAŽITE idealan grickalicu koja je jednostavna, osvežavajuća i puna ukusa? Bruskete od avokada su baš to – zdravi, kremasti i laki za pripremu, odlični za žurke, porodične ručkove ili kao laka užina. Uz samo nekoliko sastojaka, imate kanape koji će svima privući pažnju i okusiti svaku priliku!
04. 07. 2025. u 13:00

IZGLEDA KAO DA STE GA KUPILI U NAJBOLJOJ POSLASTIČARNICI: Osvežavajući letnji kolač
NIKO neće verovati da ste sami napravili ovaj kolač.
04. 07. 2025. u 12:49

NEVEROVATNO SLASNA I UKUSNA: Proja sa čvarcima
ZA sve ljubitelje čvaraka, ovo je prava poslastica, jer kad se nađu u proji dobije se fenomenalan spoj ukusa!
04. 07. 2025. u 10:00

PRAVE SE LAKO, A POJEDU BRZO: Kiflice sa spanaćem (VIDEO)
NAJBOLjE služite uz šolju jogurta, predivne, mekane, mirisne...
04. 07. 2025. u 07:36
Komentari (0)