ČEMBERLEN TORTA: Raskošna poslastica, božanstvenog ukusa
12. 02. 2025. u 13:00
Čemberlen torta je prava starinska torta i sa njom nikada nećete pogrešiti. Kombinacija mekih kora s orasima, dva fila koja se spajaju u jedan i grilijaša, ukus koji osvaja.
Povezane vesti

HILANDARSKA TORTA: Kraljica čokoladnih poslastica sa Svete Gore, kremasta i preukusna
Recept je veoma star, a dobvija se poslastica koja se ne odbija.
10. 04. 2025. u 10:00

MOHITO TORTA: Očaravajuća poslastica neodoljivog ukusa
Mohito torta je kremasta, osvežavajuća i savršena za sve proslave.
28. 04. 2025. u 13:00

ŠUŠKAVAC TORTA: Najkremastiji slatkiš kom je nemoguće odoleti
Torte sa sušenim korama od belanaca su fantastične, ali se ne prave često jer sušenje kora oduzima jako puno vremena. Ipak, za ovu šuškavu puslicu vredi potruditi se - pročitajte recept i odmah će vam biti jasno!
25. 04. 2025. u 10:00

REFORMA TORTA: Uživajte u divnom ukusu ovog posebnog deserta
Reforma torta je poznata po sočnim korama od oraha i bogatom kremu od žumanaca i čokolade.
24. 04. 2025. u 11:30

TORTA PTIČJE MLEKO: Troslojna rapsodija savršenog ukusa (VIDEO)
Kada je jednom probate, pravićete je stalno.
20. 04. 2025. u 16:00
Najnovije iz rubrike

DA UŽIVATE I DA SE RASHLADITE: Pet bezalkoholnih koktela koje ćemo obožavati ovog leta
KOJI su to najpopularniji bezalkoholni kokteli i kako da ih pripremite.
08. 06. 2025. u 13:00

SOFISTICIRANE, JEDNOSTAVNE I KREMASTE: Nikada lakše tiramisu kocke
ELEGANTAN i jednostavan, ovaj desert je idealan za sve vrste proslava, lagano se priprema.
08. 06. 2025. u 11:00

GOTOVE ZA 30 MINUTA! Hrskave tikvice sa belim lukom i parmezanom
ZDRAVA, lagana i ukusna grickalica ili prilog koji će nestati sa tanjira za tren.
08. 06. 2025. u 09:00

NESTAĆE SA STOLA U SEKUNDI: Vrući hleb sa sirom i belim lukom (VIDEO)
HRSKAVO, toplo, mekano, priredite sebi večeru za pamćenje.
08. 06. 2025. u 07:00

OSVEŽAVAJUĆA POSLASTICA: Najkremastiji kolač sa pistaćima, spreman očas posla
KOLAČ bogate note pistaća, donosi zadovoljstvo svakim zalogajem.
07. 06. 2025. u 13:00
Komentari (0)