ČEMBERLEN TORTA: Raskošna poslastica, božanstvenog ukusa
12. 02. 2025. u 13:00
Čemberlen torta je prava starinska torta i sa njom nikada nećete pogrešiti. Kombinacija mekih kora s orasima, dva fila koja se spajaju u jedan i grilijaša, ukus koji osvaja.
Povezane vesti

MOHITO TORTA: Očaravajuća poslastica neodoljivog ukusa
Mohito torta je kremasta, osvežavajuća i savršena za sve proslave.
28. 04. 2025. u 13:00

ŠUŠKAVAC TORTA: Najkremastiji slatkiš kom je nemoguće odoleti
Torte sa sušenim korama od belanaca su fantastične, ali se ne prave često jer sušenje kora oduzima jako puno vremena. Ipak, za ovu šuškavu puslicu vredi potruditi se - pročitajte recept i odmah će vam biti jasno!
25. 04. 2025. u 10:00

REFORMA TORTA: Uživajte u divnom ukusu ovog posebnog deserta
Reforma torta je poznata po sočnim korama od oraha i bogatom kremu od žumanaca i čokolade.
24. 04. 2025. u 11:30
Najnovije iz rubrike

CEZAR SALATA SA PILETINOM: Lagan obrok pun ukusa
Klasična Cezar salata u obogaćenoj verziji sa sočnom piletinom idealan je izbor za lagan, a zasitan obrok. Jednostavna priprema i osvežavajući ukus čine je omiljenim izborom tokom cele godine.
31. 07. 2025. u 15:00

OSVEŽAVAJUĆA LETNJA SALATA: Od pečenih paprika i patlidžana
Kombinacija pečenog povrća, svežeg luka i kremaste pavlake – savršen izbor za laganu večeru ili predjelo.
31. 07. 2025. u 14:00

ZAPEČENE TIKVICE SA PILETINOM: Ideja za ručak u poslednji čas
DANAS sa vama delimo jednostavan, brz i neodoljivo ukusan recept koji će vas oduševiti već na prvom zalogaju.
31. 07. 2025. u 13:00

NISOJSKA SALATA: Recept direktno iz Nice
Direktno sa juga Francuske, iz sunčane Nice, stiže ova lagana i ukusna salata. Tunjevina, sveže povrće i maslinovo ulje čine je savršenim izborom za letnji obrok. Gotova je za 15 minuta, a najbolje prija uz čašu hladnog belog vina.
31. 07. 2025. u 12:00

PISTAĆ TIRAMISU TORTA: Moderna nota italijanske poslastice
Klasični italijanski tiramisu dobija svežu, modernu notu uz bogati ukus pistaća. Krema od maskarpone sira, natopljene piškote i pistać pasta čine ovu tortu idealnom za ljubitelje finih, ali jednostavnih poslastica.
31. 07. 2025. u 11:00
Komentari (0)