KIVI TORTA SA KEKSOM I BANANAMA: Osvežavajuća poslastica koja će vas oduševiti
10. 03. 2025. u 11:00
Kivi torta sa keksom i bananama odlična je za desert u kome svi mogu da uživaju, puna je voće i jako jednostavna za pripremu.
Povezane vesti

MOHITO TORTA: Očaravajuća poslastica neodoljivog ukusa
Mohito torta je kremasta, osvežavajuća i savršena za sve proslave.
28. 04. 2025. u 13:00

ŠUŠKAVAC TORTA: Najkremastiji slatkiš kom je nemoguće odoleti
Torte sa sušenim korama od belanaca su fantastične, ali se ne prave često jer sušenje kora oduzima jako puno vremena. Ipak, za ovu šuškavu puslicu vredi potruditi se - pročitajte recept i odmah će vam biti jasno!
25. 04. 2025. u 10:00

TORTA PTIČJE MLEKO: Troslojna rapsodija savršenog ukusa (VIDEO)
Kada je jednom probate, pravićete je stalno.
20. 04. 2025. u 16:00

AMBASADOR TORTA: Pravi izbor za Uskrs, puna oraha i čokolade (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za Ambasador tortu kojoj nema ravne.
18. 04. 2025. u 10:00

HILANDARSKA TORTA: Kraljica čokoladnih poslastica sa Svete Gore, kremasta i preukusna
Recept je veoma star, a dobvija se poslastica koja se ne odbija.
10. 04. 2025. u 10:00
Najnovije iz rubrike

OSVEŽAVA I DAJE SNAGU: Prolećna salata od šargarepe i suvog grožđa
PROLEĆNA salata od šargarepe i suvog grožđa je osvežavajuća i daje energiju.
13. 05. 2025. u 23:10

NESTVARNO KREMASTI: Kolačići prepuni čokoladnog fila
KOLAČIĆI prepuni čokoladnog fila se jednostavno prave, a izgledaju poput kolača iz poslastičarnice.
13. 05. 2025. u 21:00

BOLJI NEGO IZ PEKARE: Recept za domaće đevreke
UKOLIKO ste ljubitelj domaćih peciva, isprobajte i ovaj recept za najbolji đevrek.
13. 05. 2025. u 19:00

NEVEROVATNO UKUSNA: Kruna od lisnatog testa sa spanaćem i kozijim sirom
OVA kruna od lisnatog testa sa spanaćem i kozjim sirom pravi je hit za svaku priliku – izgleda impresivno, a priprema se lako.
13. 05. 2025. u 16:45

PRŽENI ŠTAPIĆI SA ŠUNKOM I SIROM: Pravo malo zadovoljstvo koje se sprema brzo i jednostavno, a nestaje još brže
Ovi prženi štapići sa šunkom i sirom su mekani iznutra, hrskavi spolja i savršeni za doručak, užinu ili druženje. Nema kvasca, nema čekanja da naraste – samo zamutite, razvučete i pržite.
13. 05. 2025. u 08:00
Komentari (0)