IDEALAN ZA LJUBITELJE LEŠNIKA: Karamel tart, kremasti dezert koji se topi u ustima
01. 05. 2025. u 15:36
Osim što veoma atraktivno izgleda, ovaj tart je neverovatno ukusan. Deluje komplikovano za pravljenje, ali zapravo nije.
Povezane vesti

ZA LJUBITELJE JAKIH UKUSA: Gurmanske knedle
Sa kobasicama su pa ih možete jesti umesto ručka ili večere, kalorične su dovoljno, a neverovatno aromatične i ukusne.
06. 07. 2025. u 09:00

MALE ZELENE KIVI KAPICE: Lagan i osvežavajuć kolač koji može lako da zasiti
Sa keksom, jogurtom, bademima i bananama, ovaj kolač može lepo da vas zasiti za užinu. A uz to veoma atraktivno izgleda.
24. 06. 2025. u 13:00
Najnovije iz rubrike

REBARCA IZ RERNE: Savršen ručak za prave gurmane
Sočna, mirisna i mekana rebarca iz rerne jedan su od onih recepata koji osvajaju već na prvi zalogaj. Jednostavna priprema, a rezultat kao iz restorana – savršeno pečeno meso koje se topi u ustima, uz neodoljivu aromu začina.
25. 09. 2025. u 15:00

PEČENA CRVENA PAPRIKA IZ RERNE: Lagani posni ručak
Ako tražite ukusan, brz i potpuno posni obrok, pečena crvena paprika je pravo rešenje. Slatka i aromatična, lako se priprema, ne zahteva mnogo sastojaka i savršeno se slaže uz domaći hleb ili bilo koju žitaricu.
25. 09. 2025. u 14:00

PILETINA SA LIMUNOM I ORIGANOM: Recept za pečeno pile
Miris mediteranskih začina i svežina limuna čine ovu pečenu piletinu savršenim izborom za porodični ručak ili svečanu večeru. Sočna unutra, a spolja zlatno-hrskava, ovaj jednostavan recept donosi topao, sunčan ukus Grčke pravo na vaš sto.
25. 09. 2025. u 14:00

RUSTIČNA ČORBA OD POVRĆA: Topla, mirisna i puna ukusa
Ova čorba je savršena za porodični ručak ili laganu večeru.
25. 09. 2025. u 13:21

MOSKVA ŠNIT: Torta koja osvaja spojem voća i orašastih plodova
Moskva šnit je jedna od onih torti koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Lagane kore sa orasima i lešnicima, bogat krem od žumanaca, a zatim sočne višnje, ananas i hrskavi lešnici – sve to zajedno čini desert koji osvaja na prvi zalogaj. Idealna je za svečane prilike, ali i onda kada želite da impresionirate svoje goste.
25. 09. 2025. u 08:51
Komentari (0)