VESELILI SE I UŽIVALI U NJENIM HITOVIMA CELU NOĆ: Najbolji sportisti sveta obožavaju Milicu Pavlović (FOTO)

Dušan Cakić

05. 07. 2024. u 20:55

REGIONLNA muzička zvezda Milica Pavlović u sredu je nakon dvogodišnje pauze održala spektakularan nastup u jednom eksluzivnom prestoničkom klubu.

ВЕСЕЛИЛИ СЕ И УЖИВАЛИ У ЊЕНИМ ХИТОВИМА ЦЕЛУ НОЋ: Најбољи спортисти света обожавају Милицу Павловић (ФОТО)

Foto: Mina Dishlenkovich

Koliko je omiljena u Beogradu govori rekordna posećenost i to što je zbog ogromne gužve menadžment kluba odlučio da pored letnjeg dela otvori i zimski deo objekta da bi svi oni koji su želeli mogli da uživaju u nastupu popularne zvezde.

Foto: Mina Dishlenkovich

U Miličinom performansu, koji je trajao gotovo tri sata, te hitovima poput “Provereno”, “Boginja”, “Šećeru”, “Hej Ženo”, “Kučketina”, “Tango”, “Dabogda Propao”, kao i novim “Ona nosi Pradu” i “Praštaj”, uživala je gotovo kompletna srpska košarkaška reprezentacija.

Foto: Mina Dishlenkovich

Među najveselijima su sigurno bili Bogdan Bogdanović, Nikola Jokić, Nikola Jović, Strahinja Gavrilović, Nikola Militinov, Boriša Šimović koji su sve vreme uživali i đuskali uz Miličine hitove.

S druge strane, boje fudbalera su branili Aleksandar Prijović, Saša Lukić, Duško Tošić, Nikola Đuričić, kao i brojni menadžeri iz te sfere sporta.

Foto: Mina Dishlenkovich

Budući da je većina pomenutih sportista slobodna i da nema izabranice, nema sumnje da su devojke sinoć na nastupu Milice Pavlović imale neverovatnu priliku da šarmiraju ove popularne i uspešne momke, a one srećnije i možda da osvoje njihova srca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MA, NE MOŽETE MI NIŠTA! Novak Đoković isprozivao bahate Engleze kao nikada u životu!