AUTOR NAJVEĆIH HITOVA ZA FOLK DIVU NAPRAVIO VEĆ PET PESAMA: Ceca Ražnatović poverenje dala najvećem hitmejkeru Dejanu Kostiću (FOTO)

Dušan Cakić

26. 10. 2024. u 22:55

BROJNI fanovi iz celog sveta folk dive Svetlane Cece Ražnatović s velikim nestrpljenjem očekuju njene nove pesme, kao i veliki spektakularni koncert na beogradskom Ušću.

АУТОР НАЈВЕЋИХ ХИТОВА ЗА ФОЛК ДИВУ НАПРАВИО ВЕЋ ПЕТ ПЕСАМА: Цеца Ражнатовић поверење дала највећем хитмејкеру Дејану Костићу (ФОТО)

Foto: Miloš Nadaždin/Luka Spremo

Svetlana je poslednji album izdala 2016. godine, a od smrti njene prijateljice i najbliže saradnice Marine Tucaković koja je zaslužna za mnoge njene hitove u karijeri, Ceci je teško da nađe novi tim. Posle dugo razmišljanja kome prepustiti projekat, pevačica je svoje poverenje dala kompozitoru i trenutno najvećem hitmejkeru Dejanu Kostiću, koji poslednjih godina ostavlja najveći pečat u muzici.

Foto: Miloš Nadaždin

On se nedavno pojavio na njenom velikom koncertu u Sofiji u Bugarskoj, gde su i otkrili planove o saradnji.

- U saradnji sa mojim prijateljem i kolegom Draganom Brajović Brajom pripremamo novi projekat za Cecu. Za sada smo uradili nekoliko pesama koje će se naći na albumu i nastavljamo dalje sa kreativnim radom. Ceca uskoro ulazi u studio gde će se realizovati sve ideje, a ona i njena karijera su za mene lično bili velika inspiracija i izazov - izjavio je Kostić nakon koncerta.

Foto: Luka Spremo

Ceca je inače nedavno priredila spektakl u Areni u Bugarskoj, a kao specijalni njen gost u publici pojavio se upravo Kostić koji je uživao sa njenom live performansu. Dejan je svojim dolaskom pokazao poštovanje prema folk zvezdi, a ujedno je želeo da na licu mesta oseti taj hajp kako Cece, tako i njenog benda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA NIJE U REDU SA TIM?: Čuveni teniser otkrio kada bi Novak Đoković mogao da završi karijeru