SAMO ZA ODRASLE: Kraljica Elizabeta odlikovala najveću britansku kompaniju s*ks igračaka
KRALjICA je nagradila najveću britansku kompaniju s*ks igračaka.
"Lavhani" je dobila kraljicinu nagradu za preduzeća za izuzetan kontinuirani rast prodaje u inostranstvu tokom poslednjih šest godina.
Od 2015. godine prodaja u inostranstvu porasla je sa 12 miliona na 56 miliona funti, što je ukupan rast od 365 odsto kompanije.
Nagrada - opisana kao „najveće priznanje za poslovni uspeh“ - omogućava "Lavhaniju" da pet godina koristi kraljičin amblem u oglašavanju, marketingu i pakovanju kao simbol kvaliteta i uspeha.
Kompanija je prvi put dobila nagradu za jačanje britanskog izvoza 2015. godine, a suvlasnici Ričard Longarst i Nil Slatford upoznali su kraljicu, princa Filipa i druge članove kraljevske članove na prijemu u Bakingemskoj palati.
"Lavhani" je najveći onlajn prodavnica za odrasle u Velikoj Britaniji i ima osam drugih veb portala na globalnom nivou, uključujući SAD, Australiju, Francusku, Nemačku, Španiju, EU, Kanadu i Novi Zeland. Ima bazu kupaca od 2,2 miliona ljudi i 300 radnika.
MASK ŠOKIRAO O ZELENSKOM: On je šampion svih vremena, izveo jednu od najvećih pljački SAD-a
ILON Mask, američki milijarder i budući šef komisije za smanjenje savezne vlade u administraciji novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa, nazvao je Vladimira Zelenskog šampionom svih vremena za „jednu od najvećih pljački“ Sjedinjenih Američkih Država.
30. 12. 2024. u 15:29
DRAMA U KOMŠILUKU: Otkrivena nepoznata letelica, stanovnici upozoreni da potraže skloništa
RUMUNSKI radarski sistemi otkrili su sinoć mali leteći objekat, za koji se sumnja da je dron, koji je ušao u nacionalni vazdušni prostor do šest kilometara u jugoistočnom okrugu Tulčea, saopštilo je ministarstvo odbrane Rumunije.
27. 12. 2024. u 09:23
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (0)