LOŠA VEST ZA NAVIJAČE SRBIJE! UEFA povukla (ne)očekivan potez pred početak EURO 2024

Novosti online

13. 06. 2024. u 11:55

ORLOVI će imati sjajnu podršku na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. U to su mogli da se uvere juče na prvom otvorenom treningu na stadionu Rozenau, gde ih je dočekalo 2.800 naših navijača.

ЛОША ВЕСТ ЗА НАВИЈАЧЕ СРБИЈЕ! УЕФА повукла (не)очекиван потез пред почетак ЕУРО 2024

Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

Još toliko ih je ostalo ispred ulaza, jer je broj ulaznica bio limitiran. One su se delile besplatno, tako da su se, nažalost, brojni naši ljudi žalili što je bavarska policija deo karata podelila i raznim fudbalskim školama.

KLIKNI I OSVOJ 3000 BONUS DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Prepune tribine u Augzburgu dočekale su "orlove" i navijači su dali dodatni motiv Piksijevoj četi pred mečeve koji slede.

Ipak, odluka UEFA razočarala je i šokirala sve navijače Srbije, ali i drugih reprezentacija na Evropskom prvenstvu. Naime, prema ustaljenoj praksi, samo prvi trening nacionalnih timova otvoren je za javnost, tako da Tadić, Mitrović, Vlahović i ekipa neće imati podršku navijača, osim na utakmicama, do kraja Eura.

KLIKNI I OSVOJ 3000 BONUS DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Dok su za navijače treninzi zatvoreni, za novinare i foto-reportere pojedini će biti otvoreni, ali samo u prvih 15 minuta. UEFA je procenila da fudbalerima treba mir, a stručnom štabu prostor da napravi taktiku za što bolji plasman.

BONUS VIDEO: EURO 2024: Navijači Srbije dočekali fudbalera pred hotelom u Nemačkoj

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)