FAVORITI SA SLOVAČKOM: Bledi Englezi mešaju karte u današnjem boju za četvrtfinale EURO 2024

S. R.

30. 06. 2024. u 11:54

BLEDI "Albion" nikoga još nije ubedio da je sa razlogom proglašen za prvog favorita za osvajanje pehara, prema kladionicama. Zbog toga, Engleska u okršaju osmine finala protiv Slovačke danas (18.00), dobrim izdanjem može da razuveri sve "neverne Tome", a ujedno i podigne samopouzdanje, posle trijumfa nad Srbijom i remija sa Danskom i Slovenijom.

ФАВОРИТИ СА СЛОВАЧКОМ: Бледи Енглези мешају карте у данашњем боју за четвртфинале ЕУРО 2024

Foto: Profimedia

Selektor Geret Sautgejt nalazi se pod baražnom paljbom nezadovoljnih medija, ali i navijača, usled mlake igre u napadu (samo dva pogotka). Kako prenose ugledni listovi sa Ostrva, kormlar je spreman da napravi ozbiljne promene u startnoj postavi. Spominje se da bi na klupu mogao da se preseli Džud Belingem, a da uloga organizatora igre bude poverena Filu Fodenu. Navodno, u početnih 11 trebalo bi da se nađu Kol Palmer, Entoni Gordon i Kobi Maino.

Međutim, pitanje je da li bi to ispalo kontraproduktivno. Slovačka se pokazala kao organizovana ekipa. Napravila je veliko iznenađenje na početku šampionata savladavši Belgiju (1:0). Jasno je da se puleni Frančeska Kalcone neće predati bez borbe.

- Imaju Englezi velike zvezde, odlične igrače. Ipak, kao tim, nisu baš u najboljoj formi. Ovo može da bude naša prilika da ih pobedimo - veruje u saigrače kapiten Slovačke Milan Škrinjar.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)