ZVEZDA ODLUČILA DA KAZNI GOBELJIĆA: Marko se kaje zbog svog postupka, nećemo tolerisati ovakve ispade

Novosti online

26. 05. 2021. u 16:01

SPORTSKI direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela govorio je o ponašanju desnog beka crveno-belih Marka Gobeljića nakon večitog derbija.

ЗВЕЗДА ОДЛУЧИЛА ДА КАЗНИ ГОБЕЉИЋА: Марко се каје због свог поступка, нећемо толерисати овакве испаде

FOTO: AP/Tanjug

Šampion Srbije pobedio je Paritzan sa 4:3 posle boljeg izvođenja penala, a fudbaler Zvezde je posle meča uradio nesportski potez - skinuo je šorts ispred golmana crno-belih Vladimir Stojkovića.

- Fudbalski klub Crvena zvezda želi da se izvini javnosti zbog ponašanja našeg fudbalera, Marka Gobeljića posle meča finala Kupa Srbije koji smo osvojili. Mi smo klub koji je uvek i svuda prepoznatljiv po džentlmenskom ponašanju i nikada nećemo tolerisati ovakve ispade - naveo je  Mitar Mrkela u pisanoj izjavi i dodao:

- Marko je i sam svestan greške koju je napravio i kaje se zbog nje. Crvena zvezda će kazniti Marka Gobeljića u skladu sa klupskim pravilnikom I nadamo se da ovaj incident neće poremtiti zadovoljstvo naših navijača koji posle 14 godina ponovo imaju priliku da uživaju u osvojenoj duploj kruni - zaključio je sportski direktor Zvezde.

Podsetimo, i Dejan Stanković je na konferenciji posle utakmice naveo da će se Gobeljić kajati kada se probudi.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (6)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S