NESVAKIDAŠNJA ODLUKA: Radnički traži novog trenera na društvenim mrežama (FOTO)

A. Ilić

05. 06. 2021. u 20:08

FUDBALSKI klub Radnički iz Niša u poslednjem kolu izborio je opstanak u Superligi Srbije, a kako sada stvari stoje klub bi u novu sezonu mogao da uđe sa novim trenerom.

НЕСВАКИДАШЊА ОДЛУКА: Раднички тражи новог тренера на друштвеним мрежама (ФОТО)

FOTO: Aleksandar Ilić/Novosti

Iako iz kluba još uvek nema zvaničnih informacija o smeni Aleksandra Stankovića, u javnosti su se pojavile spekulacije da je novi trener Radničkog Nenad Lalatović. 

Klub sa Čaira danas se oglasio na svojim društvenim mrežama gde je napravio svojevrsni presedan i navijače obavestio da će se oni pitati o tome hoće li Nenad Lalatović, Aleksandar Stanković ili pak neko treći sesti na klupu "Reala sa Nišave". 

- Meraklije biraju trenera! Teška godina je iza Radničkog - da se više nikada ne ponovi! Iako su se u novinama pojavili razni natpisi poslednjih dana, još uvek nije odlučeno ko će sa klupe predvoditi naš Radnički. 

Dilemu želimo da razrešimo pravim i iskrenim Meraklijama! 

Zato pitamo Nišlije, koga biste vi najradije videli na klupi Radničkog naredne sezone? 

Pišite nam vaše predloge u komentaru, a mi obećavamo da ćemo se potruditi da trener kome poklonite najviše poverenja bude na kormilu Radničkog naredne sezone, stoji u saopštenju na društvenim mrežama FK Radnički. 

Podsetimo, Radnički je sezonu počeo sa Radoslavom Batakom na klupi, potom je klub preuzeo Milan Đuričić, nakon njega Vladimir Gaćinović, a sezonu je završio Aleksandar Stanković. Hoće li Stanković nastaviti nišku odiseju izgleda da će odlučiti navijači. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)