EURO 2020: Počeo rasplet u grupi E! Šveđani pogodili posle 81 sekunde, Španci promašili penal, bizaran auto-gol Dubravke (VIDEO)

Novosti online

23. 06. 2021. u 18:18

PRED poslednje kolo u grupi E sve četiri ekipe imale su šanse za prolaz u drugi krug, ali posle prvih pola sata igre čini se da su Poljaci sve dalje od tog uspeha.

ЕУРО 2020: Почео расплет у групи Е! Швеђани погодили после 81 секунде, Шпанци промашили пенал, бизаран ауто-гол Дубравке (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Emil Forsberg zatresao je mrežu Šćesnog posle samo 81 sekunde i doveo Švedsku u prednost. To je drugi najbrži gol u istoriji Evropskih prvenstava, posle gola koji je Dimitrij Kiričenko postigao u susretu Rusija - Grčka 2004. godine.

Neverovatan promašaj imao je najbolji igrač Sveta Robert Levandovski kada je pogodio prečku sa svega dva metra.

Vikinzi su i pre poslednjeg kola bili u najboljoj poziciji kao lideri grupe sa 4 boda, a ukoliko zadrže prednst do kraja meča ostaćre prvi i za protivnika u narednoj fazi dobiti jednu od trećeplasiranih ekipa iz grupa B, C ili D.

Kako sada stvari stoje to će biti trećeplasirani tim iz grupe D Češka jer će trećeplasirani iz grupa B i C verovatno biti one nesrećne ekipe koje će ostati bez osmine finala.

Mnogo uzbuđenja viđeno je i u prvih pola sata druge utakmice. Prvo je penal promašio morata, tačnije odbranio mu je golman Slovačke Dubravka koji je od heroja postao tragičar jer je u 30. minutu postigao bizaran auto-gol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

GOL KOJI JE SRBIJA ČEKALA: Orlovi vode protiv Švajcarske (VIDEO)