BENZEMA JE MAĐIONIČAR: Francuski napadač oba gola protiv Portugala postigao u istom minutu i sekundu na semaforu (FOTO)

Novosti online

24. 06. 2021. u 16:47 >> 16:54

SVETSKI šampion Frnacuska opravdala je naslov i kao prva završila u "grupi smrti" na EURO 2020. Trikolori imaju da zahvale povratniku u nacionalni tim Karimu Benzemi koji je postigao dva gola za remi protiv Portugala, a neverovatno je da je oba gola postigao - u isto vreme!

БЕНЗЕМА ЈЕ МАЂИОНИЧАР: Француски нападач оба гола против Португала постигао у истом минуту и секунду на семафору (ФОТО)

FOTO: Printskrin

Napadač madridskog Reala zasluženo je poneo zvanje igrača ove utakmice, iako je dvostruki strelac bio i Kristijano Ronaldo. Portugalac je oba gola postigao sa bele tačke, dok je Benzema jedan dao iz igre, a prvi i on sa penala u završnici prvog poluvremena.

Taj gol, kojim je Francuska izjednačila, postignut je nakon jednog minuta i 44 sekunde zaustavnog vremena prvog poluvremena. Benzema se drugi put u strelce upisao u drugom poluvremenu i to posle - jednog minuta i 44 sekunde od početka drugog dela utakmice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)