ZVEZDIN MAGIKO JE SPREMAN: Katai progovorio o pojačanjima crveno-belih

Novosti

09. 07. 2021. u 16:55

Crvena zvezda završava pripreme u Austriji, a rezime dosadašnjeg rada u Štegersbahu dao je ofanzivni vezista Aleksandar Katai.

ЗВЕЗДИН МАГИКО ЈЕ СПРЕМАН: Катаи проговорио о појачањима црвено-белих

Aleksandar Katai / Foto N. Paraušić

- Na svakim pripremama mora da se radi na snazi, trčanju, da bismo bili spremni za ono što nam predstoji, a to su evropske kvalifikacije i prvenstvo. Navikli smo na sve to, kod svakog trenera je malo drugačije. Tako da jeste bilo teško, ali završava se i spremamo se za utakmicu sa Vojvodinom – rekao je Katai.

Momak iz Srbobrana je istakao da je rad na taktičkim finesama bio prioritet.

- Neki drugi zahtevi su mnogo bitniji od rezultata, a to je da uradimo neke taktičke stvari koje je Mister zamislio, nego golovi. Naravno, uvek je poželjna dobra završnica, ali mislim da je ovo prvo važnije.

FOTO: M. Vukadinović

Katai je pričao i o Zvezdinim pojačanjima i naglasio je da će svi u timu maksimalno pomoći novim igračima da se što brže prilagode.

- Sigurno će nam pomoći na terenu, a mi smo tu da pomognemo njima, pošto je svaki početak težak. Svi mi koji smo igrali preko granice, znamo kako je teško kada si sam i nemaš nikog, tako da ćemo i maksimalno pomoći da se adaptiraju.

Popularni „Magiko“ se osvrnuo i na povratak publike na tribine za premijeru protiv Vojvodine.

- Ne znam koliko je dozvoljeno publike. Ja bih voleo da je sto posto. Da može, uveren sam da bi stadion bio pun i to je ono što svi čekamo godinu dana. Navijači su nam mnogo falili i sigurno je da će biti mnogo lakše sada kada će ponovo biti uz nas – podvukao je Katai za klupski sajt.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!