DEL BOJEVA PORUKU ZA SAUTGEJTA I MOMKE PRED FINALE EURA: "Ko ne riskira, ne profitira" (VIDEO)

Novosti online

11. 07. 2021. u 18:34

Dejvid Džejson, čuveni britanski glumac, poznat po ulozi Del Boja u kultnoj seriji „Mućke“, uputio je poruku fudbalerima Engleske uoči finala Evropskog prvenstva, a u njoj je i promašio ime prve zvezde tima, Harija Kejna.

ДЕЛ БОЈЕВА ПОРУКУ ЗА САУТГЕЈТА И МОМКЕ ПРЕД ФИНАЛЕ ЕУРА: Ко не рискира, не профитира (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

U skeču, Džejson razgovara telefonom, potom ga odlaže i obraća se selektoru Garetu Sautgejtu.

„Kako si Garete? Još živiš u severnom Londonu? Imao sam drugara tu... Želim vam mnogo sreće i ako možete da porazgovarate sa vašim kapitenom... Kako beše ime... Beri Pejn, zar ne? Neka prestane da skače gore-dole kada neko pokušava da postigne gol?“, naveo je Džejson.

On je zatim ušao u svoju legendarnu ulogu.

„Imam mnogo fudbalskih lopti, da li biste mogli da mi učinite uslugu i naterate momke da ih potpišu, ali samo ako pobedite? Zapamtite – ko reskira on i profitira!“, naveo je Džejson.

Finale Evropskog prvenstva je na programu u nedelju od 21 čas, a direktan tekstualni prenos možte pratiti na portalu Novosti.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!