NEZVANI GOST U TOKIJU: Crni medved viđen u blizini olimpijskog stadiona

Novosti online

22. 07. 2021. u 12:37

Čuvari sportskog parka Azuma u Fukušimi videli su crnog medveda nekoliko sati pre odigravanja softbol utakmice između ženskih reprezentacija Japana i Australije na Olimpijskim igrama.

НЕЗВАНИ ГОСТ У ТОКИЈУ: Црни медвед виђен у близини олимпијског стадиона

Foto: EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Kako prenosi agencija Frans Pres, čuvari su prijavili da su sredu u rano ujutro na terenu stadiona Azuma za bejzbol i softbol videli azijskog crnog medveda.

"Nismo mogli da pronađemo ili uhvatimo medveda, iako na stadionu neće biti gledalaca, u pripravnosti smo i tražimo životinju oko lokacije", rekao je zvaničnik.

Lokalni mediji izvestili da su u sredu organizatori reagujući na incident pokušali raznim metodama da se oteraju životinju, uključujući i puštanje glasne muzike i bacanje petardi.

Uprkos tome što je medved viđen, obe zemlje su nastavile da igraju bez problema, a Japan je pobedio Australiju sa 8:1.

U sredu su se na tom stadionu igrale ukupno tri utakmice i medved se nije više pojavljivao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!