SEBIĆ RASPLAKAO SRBIJU: Medalja na grudima i njena slika u ruci... Evo kome je posvetio bronzu
REPREZENTATIVAC Srbije u streljaštvu Milenko Sebić rekao je danas da se pet godina spremao za nastup u Tokiju, kao i da je prezadovoljan što je uspeo da osvoji medalju na Olimpijskim igrama.
"Posle Rija sam imao veoma težak period jer sam bio spreman za finale, ali nisam tada uspeo da osvojim medalju. Poslednjih pet godina sam se spremao za Tokio i to je urodilo plodom. Prezadovoljan sam jer sam uspeo da pobedim sebe i osvojim medalju", rekao je Sebić, preneo je Olimpijski komitet Srbije.
Sebić je danas u finalu malokalibarske puške trostav osvojio bronzanu medalju na Igrama u Tokiju.
"Uživao sam u momentu i bio svestan osvajanja medalje. Izborio sam se danas za ulazak u finale, u finalu je sve krenulo od nule i počela je nova borba. Bilo mi je malo lakše jer sam se rasteretio, i bio spreman za sve što me čeka", dodao je 36-godišnji strelac.
On je istakao da je pred poslednji hitac znao da je u prednosti u odnosu na Norvežanina Džona Hermana Hega.
"Znao sam da u odlučujućem metku Norvežaninu bežim za 0.7 krugova i maksimalno sam se skoncentrisao da taj hitac bude onaj pravi. Medalju posvećujem našoj preminuloj koleginici Bobani Veličković Momčilović", zaključio je Sebić.
Srbija sada ima pet medalja na Igrama u Tokiju, jednu zlatnu, jednu srebrnu, i tri bronzane.
ZASTRAŠUJUĆE! Zagubio je dobitni tiket, a kada je pronašao onog ko ga je "podigao" zapalio mu je kuću (VIDEO)
"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.
28. 12. 2024. u 10:05
ČASTIO SE ZA NOVU GODINU: Granit Džaka došao u Srbiju
Jedan je od najomraženijih fudbalera među Srbima. Ali baš on, Granit Džaka, na teritoriju Srbije je došao.
31. 12. 2024. u 19:42
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (0)