NAKON PISANJA HRVATA DA JE NJIHOV Mikec komšijama: "Vidim šta rade sa Teslom i novčićima, a zna se zbog čega smo morali da napustimo Split!"

Novosti

04. 08. 2021. u 16:50

SREBRNI srpski strelac Damir Mikec objasnio je zašto vidi sebe kao Beograđanina rođenog u jugoslovenskom, a ne hrvatskom Splitu.

НАКОН ПИСАЊА ХРВАТА ДА ЈЕ ЊИХОВ Микец комшијама: Видим шта раде са Теслом и новчићима, а зна се због чега смо морали да напустимо Сплит!

Foto: OKS, VN arhiva

On se osvrnuo na hrvatske medije koji su o njemu pisali kao Splićaninu koji je doneo medalju Srbiji.

– Danas to jeste Hrvatska, ali ja sam rođen u Jugoslaviji. Vidimo šta se dešava s Teslom i novčićima. Čak su me i Novljani svojatali, jer sam živeo u Herceg Novom. Iz Splita sam morao da odem devedesetih iz dobro poznatih razloga, poslednjim brodom otišli smo za Herceg Novi, gde smo bili do 1997. godine, otkad sam Beograđanin - istakao je Mikec u intervjuu za "Objektiv", a onda je opisao i svoje porodično stablo:

Foto: Zoran Jovanovic

– Ja sam baš miks, rodio sam se u Splitu, baba i deda sa tatine strane su bili iz Novog Mesta. Tata je rođen u Bitolju, jer je njegov otac imao 17 prekomandi. On je otišao u Sentu, upoznao moju mamu. Imam dva starija brata, jedan je u Kanadi, ovom prilikom ga pozdravljam. Moja braća su imala problema sa astmom, doktor im je rekao da se presele negde na more, a baba i deda su već živeli u Splitu. Porodica se zato preselila tamo, i tamo sam i rođen.

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (5)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)