ZVEZDA U DORBOM RASPOLOŽENJU IDE NA PAUZU: Pavkov i Katai srušili Čukarički, Jovanović postigao gol za "brđane" (VIDEO)

Novosti online

29. 08. 2021. u 18:16 >> 20:53

CRVENA zvezda je savladala Čukarički u derbiju sedmog kola Superlige Srbije sa 2:1 i stigla je do petog vezanog prvenstvenog trijumfa.

ЗВЕЗДА У ДОРБОМ РАСПОЛОЖЕЊУ ИДЕ НА ПАУЗУ: Павков и Катаи срушили Чукарички, Јовановић постигао гол за брђане (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Još jednu dobru utakmicu odigrali su crveno-beli. Bili su bolji rival i zasluženo si slavili i sada mogu mirno i u dobrom raspoloženju da dočekaju pauzu u domaćem šampionatu.

Od starta je Zvezda krenula da napada, ali do prednosti je stigla tek u 40. minutu kada je Milan Pavkov glavom zakucao loptu u mrežu rivala nakon odličnog centaršuta Kange.

Katai je odigrao odličnu utakmicu koju je krunisao pogotkom u 57. minutu. Prvi pokušaj levog krila crveno-belih zaustavio Mićović, ali je Zvezdin magiko iz drugog pokušaja bio precizan.

Delovalo je da će 2:0 biti konačan rezultat. Ipak, Đorđe Jovanović uneo je neizvesnosti u završnicu meča. Degenek je loše reagovao, Čolić je uposlio napadača koji je sjajno reagovao i matirao Milana Borjana.

Od tog momenta opasnosti više nije bilo, pa je Crvena zvezda upisala nova tri boda i sada se nalazi na drugom mestu na tabeli sa 16 bodova, dok je Čukarički šesti sa 10.

Sastavi timova:

ČUKARIČKI (4-2-3-1): Mićović - Radojičić, Šapić, Tanasijević, Roganović - Docić, Kajević - Čolović, Lukić, Janković - Jovanović.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Eraković, Dragović, Degenek, Rodić - Sanogo, Kanga - Ben, Ivanić, Katai - Pavkov.

DRUGO POLUVREME: Čukarički - C. zvezda 1:2

90+3. MINUT - Kraj utakmice!

89. MINUTU - Iz ničega su gosti smanjili rezultat! Degenek je loše reagovao, Čolić je prošao, vratio loptu u sredinu za Jovanovića kome nije bilo teško da savlada Borjana.

81. MINUT - Dao je priliku Petru Staniću da debituje u crveno-belom dresu Dejan Stanković. Talnetovani vezista je u letnjem prelaznom roku stigao u Zvezdu iz Železničara iz Pančeva.

76. MINUT - Čuvaju gosti znalački prednost i čekaju kraj meča! Deluje da bodovi idu u Ljutice Bogdana, ali treba sačekati kraj utakmice.

61. MINUT - Novi opasan napada Zvezde. Ivanić je provao dva puta - nije bio precizan, potom ni Kanga nije dobro zahvatio loptu iz izgledne pozicije.

57. MINUT - Katai je duplirao prednost. Probio je po levoj strani, šutirao levom nogom, odbranio je to Mićović, lopta je odbila na desnu nogu Zvezdine desetke koji je bio precizan i duplirao prednost.

55. MINUT - Iz kolena je šutirao Đorđe Jovanović, opasnosti po kapitena Zvezde nije bilo, lako ju je uhvatio.

48. MINUT - Odbila se lopta do Kange koji je šutirao iz prve, ali Mićović se nije dao prevariti.

46. MINUT - Počeo je drugi deo meča na Banovom brdu.

PRVO POLUVREME: Čukarički - C. zvezda 0:1

45+1. MINUT - Još jednom je mogao Pavkov da se upiše u strelce. Zahvatio je loptu volejem nakon centrašuta Kataija, no izblokirao je to jedan igrač Čukaričkog.

40. MINUT - Odlično je da desne strane centrirao Kanga, a Pavkov je sjajno skočio i glavom zakucao loptu u mrežu Čukaričkog. Nastavio je napadač iz Begeča sa golgeterskom serijom.

31. MINUT - Ivanić je još jednom pokušao. Ovog puta je momak iz Bačkog Jarka tukao sa nekih 20 metara, no dobro je intervenisao Mićović.

20. MINUT - Pavkov je baš kao protiv Kluža sjajno grudim odložio loptu za Ivanića koji je prebacio golmana Čukaričkog, ali je jedan igrač "brđana" sa gol linije izbio loptu.

16. MINUT - Kanga je uposlio Kataija, ovaj šutirao iskosa sa desne strane, lopta nije otišla tamo gde treba. Završila je pored gola Čukaričkog.

FOTO: M. Vukadinović

14. MINUT - Sjajan udarac Degeneka i sjajna odbrana Mićovića. Tukao je iz poluvoleja sa 16 metra, ali golman domaćih se odlično bacio i odbio loptu preko gola.

12. MINUT - Natrčao je na odbijenu loptu Kajević i šutirao iz prve. No, opasnosti po Milana Borjana nije bilo, lako je uhvatio loptu.

7. MINUT - Za sada nema mnogo uzbuđenja na ovoj utakmici. Još uvek se odmeravaju snage po teškom terenu, koji je nakvađen usled padanja kiše u Beogradu.

1. MINUT - Počela je utakmica na Banovom brdu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu