UHAPŠEN ZBOG SILOVANJA: Fudbaleru Olimpijakosa Rubenu Semedu preti dugogodišnja robija

Novosti online

31. 08. 2021. u 16:44

Fudbaler Olimpijakosa Ruben Semedo uhapšen je u Atini zajedno sa još jednim muškarcem, pod optužbom da su grupno silovali 17-godišnju devojku.

УХАПШЕН ЗБОГ СИЛОВАЊА: Фудбалеру Олимпијакоса Рубену Семеду прети дугогодишња робија

FOTO: EPA

 Grčki mediji pišu da je portugalski fudbaler devojku upoznao u jednom baru, ona tvrdi da je tamo napio i potom odveo do njegove kuće u Glifadi gde je, prema njenim rečima, silovana.

Protiv Semeda je najpre raspisana poternica, da bi ubrzo bio uhapšen u njegovoj kući. Dok su ga odvodili u pritvor, on je vikao okupljenim novinarima:

– Nevin sam! Videćete to i onda dođite, kada se dokaže da sam nevin! Sve je ovo zbog novca! Da nisam fudbaler, ne bih bio ovde!

Ruben Semedo inače ima bogatu kriminalnu prošlost. U Olimpijakos je došao leta 2019. iz Viljareala za četiri i po miliona evra.

Viljareal je napustio jer mu je zabranjen ulazak u Španiju narednih osam godina. Dok je igrao za žute, Semedo je proveo pet meseci u istražnom pritvoru, nakon čega je optužen za pljačku, napad, otmicu i posedovanje oružja. Nakon što je platio kauciju u iznosu od 30.000 evra pušten je dalje da igra fudbal.

Prvi put je uhapšen u februaru 2018. godine, kada je postojala sumnja da je vezao i napao čoveka u svojoj kući, zajedno sa dve osobe. Grupa je ukrala ključeve stana žrtve, izvršila pretres i pljačku, a prethodno je pokušala da zastraši žrtvu pucanjem u vazduh.

Semedo je bio pod policijskom kontrolom pet meseci ranije nakon što je navodno uneo oružje u noćni klub u Valensiji, a izazvao je i incident kada je flašom udario osobu u glavu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)