TADIĆ IGRAČ GODINE U HOLANDIJI: Marko Pantelić uručio zemljaku vredan pehar

N. I.

09. 09. 2021. u 22:17

DUŠAN Tadić (32) nastavlja da sakuplja trofeje.

ТАДИЋ ИГРАЧ ГОДИНЕ У ХОЛАНДИЈИ: Марко Пантелић уручио земљаку вредан пехар

FOTO: Tviter/FK Ajaks

Pošto je u maju sa Ajaksom osvojio duplu krunu, kojoj je dao lični pečat sa ukupno 17 golova i čak 20 asistencija, kapiten "kopljanika" i reprezentacije Srbije je na ceremoniji koja je organizovana sinoć u Amsterdamu dobio i trofej za najboljeg igrača Holandije u prošloj sezoni.

Poseban deo scenarija na ovom događaju bio je dolazak Marka Pantelića, Tadićevog zemljaka i takođe nekadašnjeg fudbalera Ajaksa, i do nedavno zamenika predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

- Zaslužio si ovo priznanje svojim igrama, golovima i ulogom vođe tima. Ipak, sve ovo je ništa bez podrške porodice. Želim ti da još dugo budeš srećan u ovom klubu - emotivan je bio govor Marka Pantelića.

Zanimljivo je da je Tadić u trci za ovo laskavo priznanje imao i vrlo jaku konkurenciju. U njoj su bili njegov saigrač iz Ajaksa Davi Klasen, pa Grk Jorgos Jakumakis koji je nastupao za Venlo, a sada je u Seltiku i Stiven Berghujs, koji je od pre nekoliko nedelja Tadićev saigrač, a prošle sezone je nosio dres Fejenorda i ujedno bio prvi strelac Eredivizije.

- Ovakve stvari samo mogu da me motivišu da Ajaks i ja budemo još bolji u novoj sezoni koja je počela. Hvala svima na glasovima i podršci - zahvalio se Tadić, čiji tim igra sutra protiv Cvolea u prvenstvu, a zatim u sredu gostuje Sportingu iz Lisabona u Ligi šampiona.

Video-porukom mu je čestitao Matijs de Liht, nekadašnji saigrač, sada štoper italijanskog velikana  Juventusa.

- Zaslužio si ovo sve. Veliki si igrač i izvanredna ličnost. Mnogo sam naučio od tebe, i svi u Ajaksu te vole - poručio mu je mladi defanzivac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu