DOČEK PARAOLIMPIJACA U SKUPŠTINI GRADA: "Vi ste ponos Srbije!"

G. K.

09. 09. 2021. u 22:23

SVEČANO je bilo u Skupštini grada, gde je organizovan prijem za srpske paraolimpijce, koji su se sa nedavno završenih POI u Tokiju vratili sa šest osvojenih medalja u prtljagu (dve zlatne, tri srebrne i jednom bronzanom).

ДОЧЕК ПАРАОЛИМПИЈАЦА У СКУПШТИНИ ГРАДА: Ви сте понос Србије!

FOTO: Skupština grada

Heroje nacije i članove njihovih stručnih štabova pozdravili su gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, pomoćnik ministra omladine i sporta Darko Udovičić, ambasador EU u Srbiji Emanuel Žofre, kao i predsednik OKS Božidar Maljković.

- Vi ste primer čovečanstvu, ovoj zemlji i gradu koliko čovek sa čvrstim karakterom, željom i voljom pokazuje prave vrednosti koje ljudi imaju. Bez toga ne biste mogli ni da učestvujete i postignete ove rezultate. Lično sam ponosan na vas, a verujem da su i ceo Beograd i Srbija. Hvala vam i želim vam još mnogo uspeha - rekao je Radojičić.

Dvostruki olimpijski šampion u parastreljaštvu Dragan Ristić zahvalio se na podršci koju su on i njegove kolege imali na putu do uspeha.

- Čestitao bih prvo mojim kolegama na velikoj borbenosti i rezultatima. Hvala celoj Srbiji, ministarstvu i POKS što nam pomažu jer bez njih ne bismo došli do ovoga. Potrudićemo se da se iz Francuske vratimo sa još više medalja.

Podsetimo, sem Ristića, u Tokiju su srebrna odličja osvojili strelci Laslo Šuranji, Zdravko Savanović i atletičar Željko Dimitrijević, dok su se bronzom u ekipnoj konkurenciji okitile stonoteniserke Borislava Perić Ranković i Nada Matić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

CRNO-BELI ODNELI POBEDU NA JADRANU: Parni valjak protutnjao kroz Moraču