PARAOLIMPIJCI U GRADSKOJ KUĆI NOVOG SADA: Šampioni života i sporta

Novosti online

17. 09. 2021. u 19:13

REPREZENTATIVCI Srbije u stonom tenisu za sportiste sa invaliditetom, koji su se sa Paraolimpijskih igara iz Tokija vratili sa osvojenim bronzanim odličjem, u petak su bili gosti Miloša Vučevića, novosadskog gradonačelnika u Gradskoj kući, kojem su u znak zahvalnosti na podršci, poklonili dres sa potpisima.

ПАРАОЛИМПИЈЦИ У ГРАДСКОЈ КУЋИ НОВОГ САДА: Шампиони живота и спорта

FOTO: S. Bajić

Naši paraolimpijci, Borislava Perić Ranković i Nada Matić, osvajačice medalje, Ana Prvulović i Mitar Palikuća uz selektora Zlatka Keslera i trenere, Lazara Kurteša, Srđana Tomičića i Romanu Romanov, vidno raspoloženi, gradonačelniku Vučeviću predočili su planove priprema i takmičenja do Paraolimpijskih igara u Parizu 2024. godine.

- Presrećan sam što po tradiciji dočekujem naše sportiste, lica poznata u celoj Srbiji, koja nas obraduju na svakoj velikoj svetskoj smotri sporta - kaže Vučević.

- Oni su šampioni sporta, ali pre svega šampioni života u kojem pobeđuju pored svih onih stvari koje ih okružuju. Grad će svakako nastaviti da pomaže naše sportiste i siguran sam da će stonoteniseri osvojiti još mnogo odličja.

U ime paraolimpijaca, Borislava Perić Ranković je istakla da su ponosni na uspeh kojim pronose ime Novog Sada i Srbije po svetu.

- Radosni smo kada zajedno možemo da podelimo uspeh, jer iza svih rezutata stoji naš grad i gradonačelnik, jer nam njihova podrška omogućava da se posvetimo treniranju. Nadam se da ćemo se još mnogo puta radovati zajedno i nastaviti tradiciju uspeha - rekla je Borislava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)