POPOVIĆ VERAN PARTIZANU DO 2024: "Ovo je velika stvar za mene, od prvog dana ovde osećam podršku svih"

N. I.

21. 09. 2021. u 19:56

PARTIZAN godinama ima sreće sa golmanima. Skoro da se i nije osetio odlazak iskusnog kapitena Vladimira Stojkovića u Saudijsku Arabiju, jer je među stative stao 21-godišnji Aleksandar Popović.

ПОПОВИЋ ВЕРАН ПАРТИЗАНУ ДО 2024: Ово је велика ствар за мене, од првог дана овде осећам подршку свих

FOTO: FK Partizan

Momak koji na dresu nosi broj 41 je juče stavio novi potpis na vernost crno-belima. U Humskoj 1 je uz osmehe produžena saradnja sa talentovanim čuvarem mreže do 2024. godine.

Uzme li se u obzir da je prva rezerva Nemanja Stevanović, a da se nedavno u klub vratio i Milan Lukač, jasno je da je trener Aleksandar Stanojević miran bar kada je izbor golmana u pitanju.

- Ovo je velika stvar za mene. Od prvog dana u klubu osećam podršku svih saigrača, ljudi iz stručnog štaba i uprave, a naravno da mi prija i sjajna podrška navijača. Znam da će vreme i kontinuitet u radu doneti samo dobre rezultate - kaže Aleksandar Popović, koji je u društvu sportskog direktora Ivice Ilieva potpisao novi, trogodišnji ugovor.

Poslednji dokaz da Partizan ima sjajno rešenje i sigurnost ispred svoje mreže je Popovićev učinak u večitom derbiju koji je odigran u nedelju (1:1). Sve što je mogao da odbrani - odbranio je, a posebno je važno da je saigračima iz odbrane bio izuzetna podrška tokom celog meča, u kojem je Partizan i protiv najvećeg rivala u Srbiji pokazao da je u konstantno dobroj formi.

- Ne volim mnogo da pričam van terena, jer je moj glavni posao da odbranim mrežu Partizana. Drago mi je što klub veruje u mene, što sam stavio potpis na produžetak ugovora i što moj trener Nemanja Jovšić i šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević imaju veliko poverenje u mene - zaključio je Popović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)