PARTIZANOV PAS HIT U EVROPI: Oglasio se i legendarni Englez, urnebesnim komentarom

Novosti online

10. 12. 2021. u 14:51

IZBORIO je Partizan novo proleće u Evropi. Strepeli su navijači vicešampiona Srbije svih 90 minuta od Anortozisa, ali na kraju su uspeli da izbore remi - 1:1, vredan plasmana u narednu fazu Lige konferencija.

ПАРТИЗАНОВ ПАС ХИТ У ЕВРОПИ: Огласио се и легендарни Енглез, урнебесним коментаром

FOTO: M. Vukadinović

A slika iz Humske je obišla celu Evropu. Ruku na srce, ne baš igra srpskog i kiparskog kluba, već pas koji je početkom prvog poluvremena uleteo na teren. 

Pas koji vrši nuždu završio je na naslovnih stranama engleskih, italijanskih, pa čak i portugalskih medija, a video iz Humske podelio je čak i legendarni engleski napadač Geri Lineker.

Lineker trenutno radi kao stručni konsultant i povodom ove situacije oglasio se na Tviteru, dok je tabloid "San" čak posvetio i tekst ovom incidentu.

Osim Linekera i medija, o psu na travi Partizanovog stadiona mnogi su pravili šale na društvenim mrežama. Jedna od njih je bila vezana i za izjavu trenera Lestera Brendana Rodžersa, koji je priznao da nema pojma šta je uopšte Liga konferencija.

- Hej, Brendan! Ne znate šta je Liga konferencija? Bio je to meč između Partizana i Anortozisa i ono na šta smo spali. Kao što sam i juče rekao, to je samo sr**e. Nije važno koliko ga zašećeriš, to je samo sr**e.

"Partizanov" pas je pokupio slavu u Humskoj...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (4)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir