"KOMPAKTNI SMO I KADA JE TEŠKO": Dejan Stanković progovorio o svim problemima koji su pratili Crvenu zvezdu pre, a i tokom meča sa Voždovcem

Novosti online

13. 08. 2022. u 22:48

FUDBALERI Crvene zvezde danas su na domaćem terenu savladali ekipu Voždovca rezultatom 4:0.

КОМПАКТНИ СМО И КАДА ЈЕ ТЕШКО: Дејан Станковић проговорио о свим проблемима који су пратили Црвену звезду пре, а и током меча са Вождовцем

FOTO: M. Vukadinović

Trener crveno-belih, Dejan Stanković, imao je i te kako razloga za zadovoljstvo, a govoreći za "TV Arena" sport otkrio je koliko je poteškoća imao u pripremi utakmice, ali i tokom malog beogradskog derbija.

- Pre svega čestitk momcima, ritam nedelja-sreda je težak, dok protivnik ima nedelju dana da se spremi i videla se njihova svežina i lepršavost. Drago mi je da smo kompaktni kada je teško, da trpimo i kada smo umorni, i kada ne ide pas i nismo na visini zadatka. Zadovoljan sam, pobeda je uvek lepa, bez obzira da li dođe kroz mnogo poteškoća. Imamo puno poverenja u sebe i sopstvene kvalitete, imamo navijače iza sebe. Dovoljno mi je i da pobeđujemo sa 1:0, ali da ne pravimo mnogo neiznuđenih grešaka. Sve ovo ostavlja traga, imali smo par igrača sa stomačnim virusom, ali smo uprkos svemu uspeli da zabeležimo ubedljiv trijumf. Imamo širok roster i spremni smo u svakom momentu - zaključio je strateg tima iz Ljutice Bogdana.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POZNATI PEVAČ UMRO NA SCENI: Koncert prekinut zbog tragedije