IZRAEL TUGUJE I ZBOG UBIJENOG SPORTISTE: Fudbaler likvidiran na svoj rođendan, za njim ostalo troje dece

Novosti online

08. 10. 2023. u 15:27

BIVŠI fudbaler Lior Asulin ubijen je u 43. godini tokom sukoba koji su u subotu, 7. oktobra, počeli u Izraelu kada je iz pojasa Gaze krenuo napad predvođen jedinicama palestinskog Hamasa.

ИЗРАЕЛ ТУГУЈЕ И ЗБОГ УБИЈЕНОГ СПОРТИСТЕ: Фудбалер ликвидиран на свој рођендан, за њим остало троје деце

Foto: Arhiva Novosti

Nekadašnji poznati izraelski napadač je priredio proslavu 43. rođendana u klubu blizu kibuca Raim u pustinji, a ta, kako su je opisivali, "rejv žurka" pretvorila se u pokolj.

Oko 50 pripadnika Hamasa je upalo i počelo da puca po okupljenima, a  naknadno se ispostavilo da je među mrtvima i Lior Asulin.

- Bili smo dobri, povremeno se družili. Očigledno su im upali na zabavu i ubili ih na licu mesta. U poslednje vreme nism bili kontaktu, ali tužno je to što se dogodilo. Iza sebe je ostavio troje dece - rekao je za 24sata bivši hrvatski fudbaler, svojevremeno član Hajduka Tvrtko Kale Drehler, koji je sa Asulinom igrao u FK Hapoel Ber Ševa.

Asulin je karijeru počeo u Makabiju Hercliji, a igrao je i za Makabi Petah Tikvu, Bnei Saknin, Beitar Jerusalim, Bnei Jehudu, Hapoel Tel Aviv, pomenuti Hapoel Ber Ševu, te Hapoel Ramat Gan, Hapoel Rišin Lecion, Hapoel Aškelon, Hapoel Nazaret, Hapoel Marmoek i Apolon iz Limasola u inostranstvu.

Kako javljaju lokalni mediji, nekoliko desetina učesnika pomenute žurke uspelo je da se spase i, skoro dan i po od tragičnog događaja, domogne se svojih sunarodnika, van domašaja napadača.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!