UŽAS! Fudbaler Mačve doživeo infarkt na terenu tokom meča Kupa Srbije

Novosti online

02. 11. 2023. u 09:39

Fudbaleri Mačve iz Šapca i Mladosti GAT odigrali su meč šesnaestine finala Kupa Srbije, gde je ekipa iz Novog Sada slavila sa 1:0, ali gde je rezultat bio u skroz drugom planu zbog jedne drame koja se odigrala na terenu.

УЖАС! Фудбалер Мачве доживео инфаркт на терену током меча Купа Србије

Foto: FK Mačva

Naime, Ilajdža Pas je doživeo infarkt.  Prema pisanju "Telegrafa", on je 15 minuta pre kraja pao na teren dok niko nije bio oko njega i to samo par minuta nakon što je ušao kao rezerva.

Lekari su mu odmah pomogli, a on je ekspresno prebačen u bolnicu u Šapcu i tamo je utvrđeno da je doživeo srčani udar. Pis je rođen 2003. godine u Nigeriji, a ovog leta je stigao u Mačvu iz OFK Beograda. Visok je 183 centimetra, igra na poziciji ofanzivnog veziste.

Pis je odmah odvezen u Valjevo na dalje preglede, a ranije ove sezone on je postigao svoj jedini gol u Mačvi baš protiv večerašnjeg protivnika. Njegov klub se nije oglašavao o stanju nigerijskog fudbalera.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)