JUNAJTED SLAVI KAPITENA: Bruno Fernandeš doneo trijumf "crvenim đavolima" u Londonu (VIDEO)

Novosti online

04. 11. 2023. u 16:08

NE igra dobro Mančester junajted ove sezone. Ipak, "crveni đavoli" uspeli su da ostvare važan trijumf u 11. kolu Premijer lige protiv Fulama u gostima - 1:0. Junak pobede bio je Bruno Fernandeš.

ЈУНАЈТЕД СЛАВИ КАПИТЕНА: Бруно Фернандеш донео тријумф црвеним ђаволима у Лондону (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Nisu izabranici Erika ten Haga blistali ni na ovom susretu, ali najvažnije za njih je da su tri boda odneli kući i prekinuli seriju od dva vezana poraza - Mančester siti (0:3) i Njukasl (0:3).

Junajted je dobro počeo meč na "Krejven Kotidžu". Igrao se 11. minut kada je Skot Mektomini postigao gol. Ipak, morale su da reaguju sudije iz VAR sobe i pogodak je poništen zbog minimalnog ofsajda u kome se našao škotski reprezentativac.

Do promene rezultata u prvom poluvremenu nije došlo. Nastavak utakmice doneo je više uzbuđenja. Fulam je imao dve dobre prilike preko Žoaa Palinje i Harija Vilsona, no u oba navrata odlično je reagovao Andre Onana i tako sačuvao mrežu netaknutom.

Kada su svi pomislili da će gosti prvi put remizirati ove sezone u Premijer ligi na scenu je stupio kapiten tima i zatresao mrežu rivala. Fernandeš je u prvom minutu nadoknade iskoristio loše iscupavanje lopte defanzivca domaćeg tima, primio je loptu na 16 metara, napravio sjajan lažnjak i šutirao neodbranjivo.

Junajted je posle ovog trijumfa sedmi na tabeli sa 18 bodova, dok "kolibari" zauzimaju 14. poziciju sa 12.

BONUS VIDEO: Zvezda kao kod svoje kuće - navijačka podrška i himna crveno-belih sa razglasa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)