ARSENAL VODIO, PA STREPEO: Nestvarna igra Barnlija...

Novosti online

02. 12. 2023. u 18:42

FUDBALERI Arsenala slavili su u 14. kolu Premijer lige.

АРСЕНАЛ ВОДИО, ПА СТРЕПЕО: Нестварна игра Барнлија...

FOTO: Tanjug/AP

Strepeli su fudbaleri Arsenala sve do kraja meča. Imali su dva gola prednosti, u strelce su se upisali Bukajo Saka u šestom i Martin Odegard u 13. minutu, a kada je delovalo da će rešetati mrežu Vulverhemtona

Kada su svi očekivali ubedljiv trijumf - domaćini su stali, što je moglo skupo da ih košta. Gosti su preko Mateusa Kunje u 86. minutu smanjili na 2:1, ali nisu imali snage za preokret, pa su tri boda ostala u Londonu.

Slavio je i Barnli. Savladali su Šefild 5:0, upisavši prvu pobedu na domaćem terenu.

Ovo je ujedno za njih bila i prva pobeda u sezoni na domaćem terenu. Već posle prvog poluvremena Barnli je vodio sa 2:0 golovima Džeja Rodrigeza u prvom i Bruna Larsena u 29. minutu.

Gosti su na kraju prvog dela ostali sa desetoricom na terenu pošto je isključen Mekbrni, te su do kraja primili još tri gola i pretrpeli ubedljiv poraz. U strelce su se upisali još i Zeki Amduni u 73, Luka Koleošo dva minuta kasnije i Džoš Braunhil u 80. minutu.

Brentford je takođe bio uspešan, pošto je savladao Luton sa 3:1. U prvom poluvremenu nije bilo golova, da bi u nastavku viđena čak četiri.

Domaći su u 49. minutu poveli preko Nila Mopaja, da bi sedam minuta kasnije prednost duplirao Ben Mi. Džejkob Braun je u 76. minutu vratio nadu gostima, da bi Šeldon Baptista u završnici meča doneo svom timu važna tri boda.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk