NOVA SMRT NA FUDBALSKOM TERENU! Preminuo nacionalni heroj, čovek koji je odveo reprezentaciju na Svetsko prvenstvo u Rusiji

Novosti online

30. 01. 2024. u 09:16

Luis Tehada, najbolji strelac u istoriji Paname, preminuo je na terenu u 42. godini, dok je igrao lokalnu rekreativnu ligu.

НОВА СМРТ НА ФУДБАЛСКОМ ТЕРЕНУ! Преминуо национални херој, човек који је одвео репрезентацију на Светско првенство у Русији

Foto EPA

Ovu vest je objavio Fudbalski savez Paname.

- Izražavamo najdublje saučešće porodici, rođacima, prijateljima i celoj fudbalskoj javnosti u Panami. Nikada te nećemo zaboraviti, Matadore - stoji u saopštenju.

Luis Tehada bio je nacionalni heroj kada je 2018. sa reprezentacijom prvi put nastupio na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Ostaće upamćen kao najbolji strelac u istoriji te države iz Srednje Amerike, sa 43 postinuta gola na čak 108 mečeva.

Tehada je često menjao klubove tokom karijere duge skoro 20 godina i nikad nije igrao u Evropi. Počeo je u rodnoj Panami 2001, nastupao je i u Kolumbiji, Sjedinjenim Američkim Državama, Peruu i Meksiku.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

U ZATVOR ZBOG PEDOFILIJE: Glumac iz Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad dečakom