175 MILIONA ZA POTPIS? - Mbape baš "zacepio" Madriđanima

Feljton oko (ne)prelaska Kilijana Mbapea u madridski Real se oteže u nedogled.

175 МИЛИОНА ЗА ПОТПИС? - Мбапе баш зацепио Мадриђанима

FOTO: Tanjug/AP

Taman kada su francuski mediji javili da bi transfer od leta već mogao da bude gotova stvar, oglasile su se španske kolege i iznele vrtoglave brojke koje zahteva francuski superstar, što bi moglo da dovede u teškoće čitav projekat.

Prema onome što je procurelo u javnost, momak iz Bondija traži 175 miliona evra za stavljanje potpisa, a uz to još i 100 miliona godišnje bruto platu, odnosno 50 miliona neto. Ako bi Mbape uspeo da izdejstvuje tu sumu, bilo bi to dvorstruko više od trenutno najplaćenijeg igrača u belom dresu, Nemca Tonija Krosa.

Kilijan Mbape i njegovi advokati i agenti se, za sada, ne oglašavaju. Kako ističu francuski mediji, odluka bi mogla da bude doneta tokom februara. Ipak, sve treba uzeti s dobrom dozom rezerve, imajući u vidu da ova saga traje godinama, uz mnoštvo spektakularnih obrta. Takođe se očekuje da svoju ponudu na sto stave i bogati katarski vlasnici PSŽ koji do sada nisu žalili para da bi zadržali svoju najveću zvezdu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S