ZVEZDA U PROBLEMU: Vladan Milojević ostaje bez već viđenog pojačanja

Novosti online

07. 02. 2024. u 13:24

Crvena zvezda će teško ugrabiti i treće pojačanje ove zime.

ЗВЕЗДА У ПРОБЛЕМУ: Владан Милојевић остаје без већ виђеног појачања

FOTO: FK Crvena zvezda

Dovela je Crvena zvezda dvojicu novajlija, talentovanog Uroša Sremčevića i golmana Ivana Gutešu i aktivno radi na trećem.

Međutim, do njega će teško stići. Nije tajna da čelni ljudi sa Marakane žele da dovedu 25-godišnjeg reprezentativca Južne Koreje Jung Vu Seola, ali...

Problem je u tome što srpski šampion nikako ne uspeva da slomi otpor Ulsana koji nema nameru da pusti desnog beka, koji vrlo uspešno pokriva i levu stranu terena.

Čak ne vredi ni to što je sam Vu Seol dao "zeleno svetlo" za selidbu u Beograd. Trener Ulsana Hong Miung Bo je jasan u stavu da nema zamenu za reprezentativca i otuda ga se ne bi tako lako odrekao.

Zvezda je čak poslala i Marka Marina na Azijski kup da proba da ubedi Južnokorejce koji su, barem za sada, nepokolebljivi u stavu.

Imaju crveno-beli još devet dana (do 16. februara traje prelazni rok u Srbiji) da ubede Ulsan da pusti Vu Seola na Marakanu...

BONUS VIDEO: Nesportsko ponašanje britanskih navijača nakon pobede Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

U ZATVOR ZBOG PEDOFILIJE: Glumac iz Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad dečakom